A2

«Σημεία και τέρατα» στο ΤΑΑ ΑΕΚ

«Σημεία και τέρατα» στο ΤΑΑ ΑΕΚ

Άμεσα απαντήσει και όχι με λόγια, αλλά αποδείξεις-ντοκουμέντα ζητούν οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ, που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το aek24hours.gr, αν και είναι αλήθεια, πως πολλοί φίλοι του βόλεϊ, δεν θα πέσουν κι απ’ τα… σύννεφα!  

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφρίες που δημοσιεύονται στο aek24hours.gr, εικάζεται, πως στο ΤΑΑ ΑΕΚ, που οδήγησε την ομάδα στον υποβιβασμό, συνέβαιναν τα εξής:

*Ο Μάνος Μακρής ήταν ο άνθρωπος που πήρε εν λευκώ το τμήμα από τον Αλέξη Αλεξίου και παρεούλα το… καταχρέωσαν.

*Από πέρυσι υπάρχουν οφειλές σε μαγαζιά σε Λαμία και Ορεστιάδα του τμήματος, όταν αυτό ταξίδευε για να αγωνιστεί στις δύο επαρχιακές πόλεις.

*Επίσης, οι παραγγελίες σε ρούχα, κάλτσες, εμφανίσεις, μπουφάν έδιναν και έπαιρναν, αλλά είτε χανόντουσαν στο δρόμο, είτε τα λεφτά πήγαιναν (αν και δεν θέλουμε να το πιστέψουμε) σε τσέπες.

*Ο Μάνος Μακρής είχε παραγγείλει 70 ζευγάρια κάλτσες για τους αθλητές. Ναι καλά διαβάζετε. Ο κάθε αθλητής είχε δύο ζευγάρια κάλτσες. Οι αθλητές ήταν 14, άρα 28 ζευγάρια κάλτσες. Τα υπόλοιπα 42 ζευγάρια ακόμα τα αναζητούν άνθρωποι που αγαπούν το τμήμα.

*Οι εμφανίσεις που θα φορούσε η ομάδα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν τρεις, αλλά μόλις δύο έφτασαν στο τμήμα. Η τρίτη εμφάνιση ταξίδεψε για… αλλού. Κάποιοι λένε, ότι η εμφάνιση του χάντμπολ, η μαύρη με τις οριζόντιες κίτρινες ρίγες προοριζόταν για το βόλεϊ. 40 ευρώ η κάθε μπλούζα, τις οποίες δεν είδε κανείς τελικά!

*Από την Ερασιτεχνική ή τουλάχιστον έτσι φέρεται να μετέφεραν Μακρής – Αλεξίου στους αθλητές και στους εργαζόμενους του τμήματος είχαν πληρωθεί μπουφάν για το χειμώνα. 120 ευρώ το κάθε μπουφάν για 21 άτομα. Μαντέψτε… Τα μπουφάν τα άκουσαν, αλλά δε τα είδαν ποτέ!

*Στην ομάδα υπήρχαν τρία αυτοκίνητα για τους ξένους παίκτες που έπαιζαν στην ομάδα. Ξαφνικά, και χωρίς να ξέρει κανείς το γιατί, τα αυτοκίνητα έγιναν 5. Το ποιος τα χρησιμοποιούσε τα άλλα δύο ακόμα δεν ξέρει κανείς…

*Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ κατάφερε να νοικιάσει τρία σπίτια για τους ξένους αθλητές. Μόνο ο ένας είχε το δικό του σπίτι (Κρνιτς), ενώ οι άλλοι δύο έμεναν σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Το ενοίκιο κάθε σπιτιού ήταν 400 ευρώ. Τα 800 ευρώ ή μπορεί και τα 1.200 ευρώ ακόμα (κάθε μήνα)αναζητούνται.

*Αν επικοινωνήσει κανείς με δύο ξενοδοχεία στα οποία η ΑΕΚ έκανε τις επίσημες παρουσιάσεις της (Galaxy – Palace) θα μάθει πως το… φέσι έχει πάει σύννεφο. Στο πρώτο ξενοδοχείο οφείλονται κοντά στα 15.000 ευρώ, ενώ στο δεύτερο 25.000 ευρώ.

*Μέσα σε όλα, οι παίκτες έχουν μείνει απλήρωτοι. Οι οφειλές που υπάρχουν τεράστιες. Μαθαίνουμε πως στον Παγιάν οφείλονται 15.000 ευρώ ενώ πάνω κάτω το ίδιο ποσό είναι και για τον Πέτρογλου. Τα ίδια και στους υπόλοιπους αθλητές.

*Ακούστε και ένα εξωφρενικό ακόμα. Ο Γκούζντα, ο οποίος πλέον ανήκει στον Ολυμπιακό, εργαζόταν ως σερβιτόρος για να βγάζει κάτι επιπλέον για τον εαυτό του. 400 ευρώ μισθός. Ψιλοπράγματα. Όταν το έμαθε ο έφορος του τμήματος, Μάνος Μακρής φέρεται να του είπε «Αθλητής της ΑΕΚ δεν είναι αποδεκτό να δουλεύει σερβιτόρος για 400 ευρώ το μήνα. Εγώ είμαι ο Μάνος Μακρής και το απαγορεύω». Χαράς στο κουράγιο του αθλητή που κρατήθηκε και δεν ήρθαν στα χέρια.

*Όταν έφυγε ο Μακρής (στην ουσία δεν έφυγε) και ανέλαβε ο Παπασταύρου, θυμάστε όλοι το περιστατικό με τον Μπάλσα που ο αθλητής δεν ήθελε να αγωνιστεί εάν η ΑΕΚ δεν του έφτιαχνε ένα χαρτί που θα του εξασφάλιζε τα χρήματά του εφόσον ο αθλητής αγωνιζόταν. Ο αθλητής πήγε στα αποδυτήρια. Τότε ο Παπασταύρου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μακρή και οι δυο τους αποφάσισαν να στείλουν την αστυνομία να βγάλει στο γήπεδο τον αθλητή. Άνδρες της αστυνομίας πήγαν να μπουν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, αλλά άνθρωποι που έχουν την ΑΕΚ πάνω από τον εαυτό τους και τα χρήματα τους το απαγόρευσαν.

*Και ερχόμαστε στον Ανδρέα Δημητρέλο. Τον άνθρωπο… υποβιβασμό. Οι «κακές γλώσσες» λένε πως πήρε χρήματα από τους Μακρή και Αλεξίου χωρίς να ξέρει κανείς τον λόγο. Όλα αυτά τη στιγμή που οι αθλητές ήταν απλήρωτοι! Σουρεάλ καταστάσεις.

*Το μπάτζετ την πρώτη χρονιά που η ΑΕΚ της Καρδιάς κατέκτησε το League Cup με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο ήταν 150.000 ευρώ και όλα κυλούσαν ρολόι. Κανείς απλήρωτος, όλα σε τάξη. Αυτά λένε άνθρωποι του ανδρικού τμήματος βόλεϊ. Την επόμενη χρονιά και αφού «φαγώθηκε» ο Κοτσάτος από τον φίλο, συνεργάτη και κουμπάρο του Αλεξίου, το μπάτζετ εκτινάχθηκε στις 250.000 ευρώ και τα χρέη πολύ περισσότερο από 500.000 ευρώ. Απίστευτες καταστάσεις.

*Ακούσαμε και κάτι ακόμα. Πως ο Ανδρέας Ανδρεάδης αμειβόταν πάνω από 20.000 ευρώ, τη στιγμή που στον Ολυμπιακό όταν αγωνιζόταν έπαιρνε με το ζόρι 12.000 ευρώ το χρόνο. Τον Ανδρεάδη τον έφερε στην ΑΕΚ ο Μακρής.

*Προς το τέλος της σεζόν, η ΑΕΚ δεν είχε στη διάθεσή της στα παιχνίδια των πλέι άουτ τους ξένους της λόγω του ότι δεν είχαν πληρωθεί τα transfert. Τελικά, διαβάσαμε στον Τύπο ότι ο Αλέξης Αλεξίου πλήρωσε 10.000 ευρώ μέσω δικηγόρου. Κανείς δεν είδε, δεν άκουσε, δεν έμαθε πραγματικά αν δόθηκαν αυτά τα χρήματα και από ποιον.

*Για περίπου 20 μέρες, ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης προσπάθησε να αναλάβει την προεδρία της Ερασιτεχνικής. Ζήτησε έγγραφα, αποδείξεις εσόδων και εξόδων αλλά τίποτα. Βρήκε πόρτες κλειστές. Κανείς δεν του έδωσε τίποτα. Ώσπου ήρθε η συνάντησή του με τον Δήμαρχο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλο για να μιλήσουν για τα τμήματα της «Μάνας ΑΕΚ» και από τότε… φαγώθηκε και αυτός γιατί ενόχλησε το τετ α τετ του με τον Δήμαρχο.

*Πλέον, ο Μάνος Μακρής αναζητείται μεταξύ Νέας Μάκρης  και Εύβοιας. Είναι εξαφανισμένος. Ο άλλος έφορος και συνεργάτης του, Ζαχαρίας Καμαρίκος κάνει βόλτες στη Νέα Φιλαδέλφεια σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ενώ ο Αλέξης Αλεξίου είναι πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (έστω και έκπτωτος). Ούτε λόγος να πειράξει κάποιος τον Αλέξη!

Εμείς ως aek24hours.gr θέλουμε και από τους τρεις άνδρες να μας διαψεύσουν τις πληροφορίες μας με αποδείξεις και όχι με λόγια. Με έγγραφα και ντοκουμέντα. Διότι αν δεν γίνει αυτό και μπει ΣΔΟΕ στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ (αυτή θα είναι και η σωτηρία της) τότε οι συγκεκριμένοι κύριοι την έχουν πολύ άσχημα.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...