ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συμμαχία ισχυρών για αεροπορικά ή Αθήνα

Συμμαχία ισχυρών για αεροπορικά ή Αθήνα

Κοινό αίτημα για την κάλυψη των εξόδων για την αεροπορικής τους μετακίνησής από και προς την Χίο για το Final 4 του Κυπέλλου γυναικών ή σε διαφορετική περίπτωση να φιλοξενηθεί αυτή στην Αθήνα κατέθεσαν προς την ΕΟΠΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Η μη κάλυψη των εξόδων της αεροπορικής μετακίνησης των ομάδων από και προς την Χίο για το Final 4 του Κυπέλλου γυναικών από τους διοργανωτές (καλύπτουν διαμονή-διατροφή), έφερε την αντίδραση των τριών μεγάλων της Α1.

Συγκεκριμένα οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έπειτα από μεταξύ τους συνεννόηση κατέθεσαν και οι τρεις κοινό αίτημα προς την Ομοσπονδία προκειμένου αυτή να καλύψει τα αεροπορικά έξοδα μετακίνησής τους προς το νησί του ανατολικού Αιγαίου, αφού τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και το πολύωρο ταξίδι δεν βολεύουν τον προγραμματισμό των ομάδων.

Παράλληλα στην ίδια πρόταση οι “μεγάλοι” του Ελληνικού βόλεϊ δείχνοντας εναλλακτικοί σε περίπτωση που η Ομοσπονδία που δεν μπορεί να καλύψει οικονομικά την αεροπορική μετάβαση τους στην Χίου προτείνουν το Final 4 να διεξαχθεί σε γήπεδο της Αθήνας.

Μετά την εξέλιξη αυτή αναμένεται η τοποθέτηση της Ομοσπονδίας έπειτα και τις συνεννοήσεις με τους συνδιοργανωτές.