ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συμμετοχή με… Κάρτα Υγείας

Συμμετοχή με… Κάρτα Υγείας

Η Κάρτα Υγείας μπαίνει στην ζωή των αθλητών και αθλητριών καθώς από τη νέα αγωνιστική περίοδος αυτή θα αποτελεί προσωπικό έγγραφο τους, θα ανανεώνεται κάθε χρόνο και θα προσκομίζεται υποχρεωτικά στην γραμματεία ως βασική προϋπόθση συμμετοχής τους στον αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Σε εφαρμογή του Νόμου 4479/2017 εκδόθηκε η Κάρτα Υγείας Αθλητή – Αθλήτριας η οποία θα αποτελεί προσωπικό τους έγγραφο και θα έχει ισχύ για ένα έτος.

Η Κάρτα θεωρείται ΜΟΝΟ από ιατρούς καρδιολόγους μονάδων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νομαρχιακών, Περιφερειακών ή Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων ή από ιατρούς καρδιολόγους έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και ιατρούς καρδιολόγους του ιδιωτικού τομέα και θα ισχύει και για τα τρία αθλήματα (βόλεϊ, beach volley, snow volley).

Έτσι, η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών-αθλητριών αποδεσμεύεται από το δελτίο αθλητή- αθλήτριας και θα προσκομίζεται υποχρεωτικά στη γραμματεία ή στον αρμόδιο διαιτητή αγώνα κάθε είδους αθλητικής εκδήλωσης αγωνιστικού χαρακτήρα ως βασική προϋπόθεση συμμετοχής.

Την Κάρτα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την βρουν στην κατηγορία ΑΙΤΗΣΕΙΣ και ΕΔΩ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Κάρτα είναι σε επεξεργάσιμη μορφή PDF και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την συμπληρώσουν σε PC/MAC και να εκτυπώνεται πριν ή μετά την συμπλήρωσή της.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
05/07/2024

To νέο Mini Bus της ΕΟΠΕ

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου και του Διοικητικού Συμβουλίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, εξασφαλίστηκε...