Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συνάντηση Δ.Σ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ – «Χρυσού χορηγού»

Συνάντηση Δ.Σ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ – «Χρυσού χορηγού»

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στα γραφεία της ΟΝΕΧ στη Σύρο, μεταξύ του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΟΝΕΧ Πάνου Ξενοκώστα και του Προέδρου του ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Χρήστου Καφτηράνη.

Το παρών στη συνλαντηση έδωσαν ακόμη ο Διευθυντής του Ναυπηγείου Βασίλης Σαββίδης, ο Προέδρου του Ερασιτέχνη Αντωνίος Ρούσσος, ο Αντιπροέδρος της ΕΣΑΠ και μέλος του ΤΑΑ Κώστας Νικολούζος, ο Αντιπροέδρος του Ερασιτέχνη Ισιδώρος Ροσσολάτος, καθώς και ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Κυκλαδων, Γιάννης Ρούσσος.

Όπως αναφέρει το σχετικό δλετίο τύπου του ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ “στη συνάντηση εκτός των προαναφερθεντων παρευρέθηκαν ο προπονητής, Ιγκόρ Γιούρισιτς και ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Θανάσης Πρωτοψάλτης.

Εκτός από τις ευχές για τον νέο χρόνο, οι συντελεστές της ομάδας μας ευχαρίστησαν τους κυρίους Ξενοκώστα και Σαββίδη για την συνεχή και πολύπλευρη υποστήριξη στην ομάδα μας.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η υποστήριξη του μεγάλου χορηγού μας αποτελεί βασική προϋπόθεση της ύπαρξης μας.

Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους με την ελπίδα να ξαναβρεθούμε στα γήπεδα”.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...