Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συνάντηση για… αυτοπροστασία και φιέστα

Συνάντηση για… αυτοπροστασία και φιέστα

Συνάντηση με τους εκπροσώπους όλων των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας θα έχουν το Σάββατο στο PAOK Sports Arena ο πρόεδρος του ΤΑΑ Γιώργος Ανδρέου και ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος προκειμένου να οργανώσουν την παρουσία των φιλάθλων στον 5ο ημιτελικό της Δευτέρας.

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» αναφέρει η παροιμία και στον ΠΑΟΚ δείχνουν να το ακολουθούν πιστά εν όψει του 5ου ημιτελικού στην Πυλαία.

Τόσο ο Γιώργος Ανδρέου, όσο και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος θα συναντηθούνε με τους εκπροσώπους των Συνδέσμων του ΠΑΟΚ για να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες για τον αγώνα της Δευτέρας και κυρίως να εξασφαλίσουν πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα δημιουργηθεί το παραμικρό που θα επισύρει ποινής στους «ασπρόμαυρους».

Παράλληλα το ΤΑΑ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό…

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Επίσης, το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο πως αύριο Σάββατο 18/4 από τις 16:00  έως τις 20:30 θα μπορούν να προμηθεύονται από το PAOK Sports Arena τα εισιτήρια για τον αγώνα της Δευτέρας (20/4 και ώρα  18:30 ) με τον Παναθηναϊκό. Αντίστοιχα η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί  και την Κυριακή 19/4 στο PAOK Sports Arena  από  9πμ έως  8.30μμ. Η πώληση θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα 20/4 από το πρωί μέχρι και την έναρξη του αγώνα».