Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνάντηση με Κοσμά

Συνάντηση με Κοσμά

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ΑΕΚ προκειμένου να κλείσει τις ακραίες που χρειάζεται στο ρόστερ για τη νέα περίοδο με την Τρίτη να είναι η καθοριστική μέρα για τις διαπραγματεύσεις με την Σοφία Κοσμά.

Αποφασισμένοι να κλείσουν το μέτωπο των ακραίων της επόμενης περιόδου παρουσιάζονται στην ΑΕΚ.

Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» έχοντας ήδη στην ομάδα την Ιβάνοβα  θέλει να τελειώνει γρήγορα με την θέση αυτή και κρίσιμη μέρα για όλους θα  είναι  η Τρίτη.

Εκεί όπου αναμένεται να συναντηθεί ο Χρήστος Δούκας με την Σοφία Κοσμά που βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Ένωσης. Ένα ραντεβού που θα δείξει αν οι  δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία ή αν υπάρχει απόσταση.

Από εκεί και μετά οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν να δούνε το τι θα κάνει η Ευδοξία Αρυγροπούλου με τους Ίωνες όπου ανήκει και διαπραγματεύεται την ελευθέρα της.

Σε  περίπτωση που τα καταφέρει θα ξεκινήσει τις συζητήσεις με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου της, ενώ σε διαφορετική περίπτωση οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να στραφούν σε αναζήτηση μιας ακόμη ακραίας….

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...