Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να συνεχίζουν την προετοιμασία τους στην Πυλαία  η διοίκηση των «ασπρόμαυραων» με ανακοίνωση που εξέδωσε φρόντισε να υπενθυμίσει στον κόσμο της ομάδας πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται…

Κάλεσμα στον κόσμο να προμηθευτεί τα νέα εισιτήρια διαρκείας και να κλείσει θέση στο PAOK Sports Arena απεύθυνε η διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά.

Με ανακοίνωσή του το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας σχετικά με τις προεγγραφές των διαρκείας και το που μπορούν να προμηθεύονται τα διαρκείας όσοι ενδιαφέρονται.

Η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι οι κάρτες διαρκείας είναι έτοιμες για παραλαβή.

Όσοι έχουν κάνει προεγγραφή για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, θα μπορούν να τα παραλάβουν από τα γραφεία του Τ.Α.Π. στο PAOK SPORTS ARENA καθημερινά 09:30-18:30. Για την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη επίδειξη της ταυτότητας ή του αποδεικτικού κίνησης της αγοράς του.

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, που περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ σε Πρωτάθλημα (κανονική περίοδος και play off), Κύπελλο Ελλάδος, League Cup και Champions League, της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Η διάθεση γίνεται:

Τα γραφεία του Τ.Α.Π. στο PAOK SPORTS ARENA (Δευτέρα- Παρασκευή 09:30-18:30)

Μέσω internet στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Tickethour (www.tickethour.com)

Τηλεφωνικά, από το τηλεφωνικό κέντρο της Tickethour καλώντας στο 2108938111

(Καθημερινά 09:00-21:00 εκτός των αργιών)

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2313036354 ή στο  tickets@paokvolley.gr