PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνεχίζει με Μακρόπουλο ο Πανιώνιος

Συνεχίζει με Μακρόπουλο ο Πανιώνιος

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Μακρόπουλο ανακοίνωσε ο Πανιώνιος που έχει στόχο να παρουσιαστεί ενισχυμένος και δυνατός τη νέα χρονιά στην Preleague.

Μετά την εξαιρετικά δύσκολη και αγχοτική φετινή χρονιά ο Πανιώνιος βάζει τις βάσεις για να επιστρέψει καλύτερος στην Preleague.

Οι «κυανέρυθροι» της Νέας Σμύρνης ξεκίνησαν ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς ανανεώνοντας την συνεργασία τους με τον Γιάννη Μακρόπουλο.

Ο έμπειρος τεχνικός του Πανιωνίου λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ιστορικό τόνισε  «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον Πανιώνιο. Μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά εύχομαι να παρουσιαστούμε πιο ενισχυμένοι και δυνατοί στην νέα αγωνιστική περίοδο».

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ κ. Γιάννη Μακρόπουλο.

Βοηθός προπονητή θα παραμείνει ο κ. Αγγελής Γιαννακόπουλος ενώ άμεσοι συνεργάτες θα είναι οι προπονητές των υποδομών του Συλλόγου.

Το ΔΣ του Πανιωνίου ΓΣΣ του εύχεται καλή επιτυχία».

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...