PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνεχίζει στο Αιγάλεω η Μανώλικα

Συνεχίζει στο Αιγάλεω η Μανώλικα

Στο Αιγάλεω για 12η συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται η Εύα Μανώλικα καθώς η 23χρονη κεντρική συμφώνησε με την διοίκηση του City και δηλώνει πανέτοιμη να ενισχύσει τις “κυανόλευκες” στη νέα Preleague… 

Μετά τον περσινό τραυματισμό που την άφησε εκτός ηπέδου για αρκετούς μήνες, η Εύα Μανώλικα επιστρέφει δριμύτερη και έτοιμη να βοηθήσει το Αιγάλεω να πρωταγωνιστήσει στη νέα Preleague. 

Η 23χρονη κεντρική που θα φορά για 12η χρονιά την φανέλα του City στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της δήλωσε ”Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα μου για 12η συνεχόμενη χρονιά! Εγω τη σεζόν που μας πέρασε σταθηκα λίγο πιο άτυχη καθώς εκτός από την καραντίνα και τη διακοπή του πρωταθλήματος είχα να αντιμετωπίσω και έναν τραυματισμό ο όποιος έχει αποκατασταθεί εντελώς και είμαι έτοιμη να επιστρέψω στα γήπεδα! Εύχομαι μια χρόνια γεμάτη υγεία πρώτα από όλα για όλους και πολλές επιτυχίες. Επίσης εύχομαι φέτος να είναι η χρόνια μας και να κάνουμε το άλμα προς τα πάνω”

Η ανακοίνωση του ΑΟ Αιγάλεω

Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Εύα Μανωλικα. Η υπαρχηγος υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει για 12η χρονιά στο σύλλογο μας. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες. 

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...