A2

Συνεχίζει στο «Σίτι» η Ιωάννου

Συνεχίζει στο «Σίτι» η Ιωάννου

Την ανανέωση συνεργασίας με την Έφη Ιωάννου, ανακοίνωσε η διοίκηση του Αιγάλεω που από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α2.

Η έμπειρη διαγώνιος του «Σίτι» θα αγωνιστεί στην ομάδα των δυτικών προαστίων για τέταρτη χρονιά προερχόμενη από τον Αγ.Σώστη.

H σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Αιγάλεω:

«Η έμπειρη διαγώνιος της ομάδας μας Έφη Ιωάννου ανανέωσε για άλλη μια χρονιά το συμβόλαιο της. Η Έφη συνέβαλε στο μέγιστο στην άνοδο της ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία! Η σταθερή κ πολύ θετική απόδοση της όλη την χρονιά έφερε την ομάδα μας εκεί που της άξιζε.

Στην ερώτηση για το πως νιώθει που θα είναι και φέτος μέλος του Αιγάλεω δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που και φέτος θα αγωνιστώ στο σύλλογο της καρδιάς μου, το Αιγάλεω ΑΟ!

Είμαι διπλά χαρούμενη που ενώ έχω αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία για ένα περίεργο λόγο δεν έχω αγωνιστεί ποτέ στην Α2 Εθνική κατηγορία και φέτος μου δίνεται η ευκαιρία να γευτώ και αυτή την εμπειρία.

Εύχομαι στις συμπαίχτριες μου και σε όλο το προπονητικό team καλή πορεία με υγεία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την νέα δύσκολη σεζόν.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...