A2

Συνεχίζει την ενίσχυση ο ΖΑΟΝ

Συνεχίζει την ενίσχυση ο ΖΑΟΝ

Με την επίσημη ανακοίνωση του ΖΑΟΝ για την απόκτηση των δύο νέων μεταγραφικών του αποκτημάτων από την Άθλεση Ηρακλείου, η ομάδα της Κηφισιάς επιβεβαίωσε ένα ακόμη δημοσίευμα του Volleyplanet.

Η επίσημη ανακοίνωση

Ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς ανακοινώνει την απόκτηση της Βασιλείας (Βίκυ) Καλαϊτζάκη από τους Τράχωνες, προερχόμενη όμως από την Άθλεση Ηρακλείου. Αγωνίζεται ως Κεντρική και έχει ύψος 1,88.  Αποκτήθηκε ακόμη η 19χρονη Κατερίνα Κτιστάκη και πάλι από την Άθλεση Ηρακλείου, η οποία αγωνίζεται ως Ακραία και έχει ύψος 1,81. Το νέο απόκτημα του ΖΑΟΝ ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων την περίοδο 2011-2012.

Με την ευκαιρία αυτή ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς θα ήθελε να ευχαριστήσει την Πρόεδρο του Συλλόγου ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου Μαρία Καλανδιώτη, για τον καθοριστικό της ρόλο στην προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι δύο μεταγραφές και να ενταχθούν οι δύο αθλήτριες στο δυναμικό του Πολυνίκη Συλλόγου της Κηφισιάς.

A2
03/07/2024

«Μαρουλάο» season 3 στο Ρέθυμνο

Στην ανδρική ομάδα του Ν. ΟΠΕΡ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο έμπειρος πασαδόρος Θάνος Μαρούλης, συνεχίζοντας παράλληλα και το έργο του ως προπονητής...
A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...