Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συνεχίζει με Ζαλμά η Κηφισιά

Συνεχίζει με Ζαλμά η Κηφισιά

Με τον Νίκο Ζαλμά για 3η συνεχόμενη χρονιά θα πορευθεί στην Volleyleague η Κηφισιά που ανανέωσε την συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό.

Μετά την εξαιρετική περσινή χρονιά η Κηφισιά συνεχίζει στο ίδιο μοντέλο καθώς φρόντισε να ανανεώσει την συνεργασία της με τον Νίκο Ζαλμά που έβαλε την δική του σφραγίδα στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει στο ίδιο πλάνο με τους «κυανόλευκους», αφού όπως ανέφερε θα στηριχθεί σε μια δυνατή βασική ομάδα που θα πλαισιωθεί από νεαρούς παίκτες έχοντας στόχο να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικήσει την είσοδό της στα Final 4 του Κυπέλλου και του League Cup.

Ο Νίκος Ζαλμάς στις πρώτες του δηλώσεις μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον ΑΟΠ Κηφισιάς τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος που θα συνεχίσω να βρίσκομαι στον πάγκο της Κηφισιάς και την ερχόμενη περίοδο. Οι συνθήκες που επικρατούν λόγω του covid-19 μας αναγκάζουν να τροποποιήσουμε τα πλάνα μας. Έτσι την επόμενη σεζόν θα στηριχθούμε σε μία ισχυρή επτάδα παικτών, η οποία θα πλαισιωθεί από νέους και ταλαντούχους αθλητές».

Μιλώντας για τους στόχους της επόμενης περιόδου ο Νίκος Ζαλμάς επισήμανε: «Ασφαλώς είναι να παρουσιάσουμε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο, όπως κάνουμε άλλωστε πολλά χρόνια. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή πορεία στην Volley League και γιατί όχι να καταφέρουμε να πάρουμε και πρόκριση στο final 4 του Κυπέλλου ή του League Cup.

Λόγω της μεγάλης αγωνιστικής αποχής, η προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη περίοδο θα ξεκινήσει νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές, προκειμένου οι αθλητές να βρεθούν στην απαιτούμενη κατάσταση».

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Ζαλμά για την περίοδο 2020-21. Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας από τον Νοέμβριο του 2018.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε οδήγησε την Κηφισιά στην 5η θέση της Volley League , αλλά και στο final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας.

Να σημειώσουμε ότι άμεσος συνεργάτης του Νίκου Ζαλμά στον πάγκο της ομάδας των βορείων προαστίων θα είναι ο team manager Χρήστος Δημητρουλάκος.