A2

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Άθλο Ορεστιάδας

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Άθλο Ορεστιάδας

Η χρονιά για τις ακαδημίες του Άθλου Ορεστιάδας ξεκινά και οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών των “βυσσινί” συνεχίζονται κανονικά αφού οι πρώτες προπονήσεις είναι προγραμματισμένες να αρχίσουν στις 5 Σεπτεμβρίου…

Μετά την περσινή πολύ καλή χρονιά, ο Άθλος θέλει παραμείνει σε ανοδική πορεία επενδύοντας ακόμη περισσότερο στις ακαδημίες του που είναι στελεχωμένες με έμπειρους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να μεταφέρουν τις γνώσεις τους στα μικρά παιδιά.

Οι εγγραφές στα τμήματα ακαδημιών του Άθλου συνεχίζονται κανονικά με τους ανθρώπους του νεοσύστατου αλλά φιλόδοξου συλλόγου να κάνουν τα πάντα προκειμένου τα πάντα να λειτουργήσουν ομαλά και στα 6 συνολικά τμήματα που ξεκινάνε…

Προπονητές στις “βυσσινί” ακαδημίες τη νέα χρονιά θα είναι οι Γιάννης Καρδαμανίδης και Θοδωρής Χουσίδης που είναι και παίκτες της ανδρικής ομάδας που φέτος θα συμμετάσχει στην Α2.

Η ανακοίνωση του Άθλου

Ο Άθλος Ορεστιάδας ξεκίνησε και φέτος τις έγγραφες στα αναπτυξιακά τμήματα βόλεϊ. Υπάρχουν τμήματα αγοριών και κοριτσιών για τις ηλικίες από 7 ετών.

Σκοπός του Άθλου Ορεστιάδας να δώσει την δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να γνωρίσουν τα μυστικά του αθλήματος από έμπειρους προπονητές με εξειδικευμένα προγράμματα.

Συγκεκριμένα λειτουργούν τμήματα:

-Μίνι αγοριών-κοριτσιών (μη αγωνιστικό, μικτό τμήμα 7-8 ετών)

-Ακαδημίες Αγοριών (μη αγωνιστικά 7-9 ετών)

-Ακαδημίες Κοριτσιών (μη αγωνιστικά 7-9 ετών)

-Παμπαίδων Τζούνιορ (προαγωνιστικό 11-12 ετών)

-Παμπαίδων (αγωνιστικό έως 15 ετών)

-Παίδων (αγωνιστικό 12-16 ετών)

Προπονητές των τμημάτων είναι:

  • Στα μίνι και στις ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών (μη αγωνιστικά) ο Καρδαμανίδης Ιωαννης, κινητό τηλέφωνο:6983513768
  • Στα τμήματα τζούνιορ παμπαίδων (προαγωνιστικο), παμπαιδων και παίδων (αγωνιστικά) ο Χουσίδης Θεόδωρος, κινητό τηλέφωνο: 6937005015

Έναρξη προπονήσεων 5 Σεπτεμβρίου 2016

  • Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δεύτερα 5 Σεπτεμβρίου 2016στο παλιό και στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΙ του Άθλου Ορεστιάδας τηλεφωνώντας στα αντίστοιχα τηλεφωνά των προπονητών του τμήματος που σας ενδιαφέρει.

Συνδρομές:

  • Η συνδρομή είναι 15 ευρώ για ένα παιδί.
  • Για δυο αδέλφια η συνδρομή είναι 20 ευρώ συνολικά.

Με κάθε εγγραφή παίρνετε ΔΩΡΟ ένα μπλουζάκι του Άθλου και μια μπάλα του βόλεϊ!

Έλα στον Άθλο! Σε περιμένουμε.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...