BEACH VOLLEY

Συνεχίζουν στο Μπακού Καραγκούνη/Μεθενίτη

Συνεχίζουν στο Μπακού Καραγκούνη/Μεθενίτη

Στην επόμενη φάση των Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού προκρίθηκαν οι Πένυ Καραγκούνη και Πηγιάννα Μεθενίτη, ως 3ες του Δ’ Ομίλου, μετά την ήττα που γνώρισαν από τις Ολλανδές Σοφί Φαν Χέστελ / Γιαντίν Φαν ντερ Φλιστ με 2-1 σετ (21-14, 19-21, 15-13).

Στον τελευταίο αγώνα τους στη φάση των ομίλων, στον οποίο χρειάζονταν «καθαρή» νίκη με μεγάλη διαφορά πόντων για να διεκδικήσουν την πρωτιά στο γκρουπ, οι Ελληνίδες αθλήτριες ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες μετά από δυνατή μάχη.

Οι Καραγκούνη / Μεθενίτη δεν μπόρεσαν να «χτυπήσουν» το 1ο σετ, αλλά ήταν οι απόλυτες κυρίαρχοι στο 2ο, στο οποίο είχαν διαρκώς το προβάδισμα (5-1, 12-7, 16-12) και άντεξαν στην πίεση των Ολλανδέζων στο φινάλε. Ωστόσο, στο τάι μπρέικ οι Φαν Χέστελ / Φαν ντερ Φλιστ ήταν εκείνες που είχαν το πάνω χέρι από την αρχή, αντέχοντας στην ελληνική αντεπίθεση στους τελευταίους πόντους.

Το ελληνικό δίδυμο θα αναμετρηθεί τώρα με τη 2η ομάδα ενός από τους υπόλοιπους ομίλους, σε χιαστί νοκ άουτ αγώνα που θα γίνει την Πέμπτη 18/6 το πρωί, διεκδικώντας την είσοδο στις «16» της διοργάνωσης.