Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνεχίζει με Αδαμοπούλου ο Α.Ο. Θήρας

Συνεχίζει με Αδαμοπούλου ο Α.Ο. Θήρας
Στη Σαντορίνη θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά η νεαρή ακραία της νησιώτικης ομάδας και ευχάριστης έκπληξης της τελευταίας σεζόν, Χριστίνα Αδαμοπούλου καθώς ο Α.Ο. Θήρας ανανέωσε τη συνεργασία του με την KYANA MVP της 12ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών 2021-2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο.Θήρας έχει ως εξής

«Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Χριστίνα Αδαμοπούλου. Η 21χρονη ακραία (1.78μ), που από την πρώτη της κιόλας παρουσία στην ομάδα μας εξελίχθηκε σε βασικό της στέλεχος, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα «χρώματα» του Α.Ο. Θήρας και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Μετά την υπογραφή της νέας συμφωνίας της με τον Α.Ο. Θήρας, η KYANA MVP της 12ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών 2021-2022, δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τον ΑΟ. Θήρας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για μια ακόμα σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενη και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε με την ομάδα όλους τους νέους μας στόχους. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Η οικογένεια του συλλόγου μας εύχεται στην Χριστίνα υγεία και καλές επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο».