Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνεχίζει με Παπαφωτίου ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζει με Παπαφωτίου ο Παναθηναϊκός

Την ανανέωση της συνεργασίας της με την αρχηγό της ομάδας, Αθηνάς Παπαφωτίου ανακοίνωσε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, με την έμπειρη πασαδόρο να δίνει ραντεβού με τον κόσμο στο γήπεδο με στόχο οι «πράσινες» να παραμείνουν στην κορυφή.

Στα έμπειρα χέρια της Αθηνάς Παπαφωτίου θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός καθώς η 33χρονη διεθνής πασαδόρος ανανέωσε με τις «πράσινες».

Η διεθνής πασαδόρος μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παναθηναϊκό τόνισε «Ακόμα μια χρονιά μαζί! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη σκληρή δουλειά. Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, του οποίου είμαι περήφανη να είμαι μέλος. Κάθε χρονιά ξεκινάει από το μηδέν κι όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε βήμα βήμα την ομάδα μας για να πετύχουμε τους στόχους μας και να παραμείνουμε στην κορυφή. Εύχομαι να απολαύσουμε μαζί με τον κόσμο μας ένα ακόμη πιο δυνατό και συναρπαστικό πρωτάθλημα. Σας περιμένουμε όλους στα γήπεδα!»

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αθηνά Παπαφωτίου για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Η Παπαφωτίου θα συνεχίσει για ακόμα μια χρονιά να φοράει τα «πράσινα» και να ενισχύει το τμήμα με την εμπειρία της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η αρχηγός και πασαδόρος του «τριφυλλιού» με δύο Πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο την τελευταία διετία θα είναι και φέτος ένα από τα βασικά κομμάτια των «φίνων κοριτσιών».