Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συνεχίζει με τα «πράσινα» του Μίλωνα ο Μούχλιας

Συνεχίζει με τα «πράσινα» του Μίλωνα ο Μούχλιας

Έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Μούχλιας μετακομίζει στη Νέα Σμύρνη για λογιαριασμό του Μίλωνα όπου θα αποτελέσει και τον επόμενο σταθμό της μέχρι τώρα καριέρας του.

Την ευκαιρία να δείξει την αγωνιστική του αξία και να πάρει τον χρόνο που χρειάζεται θα έχει στον Μίλωνα ο Βασίλης Μούχλιας. Ο 25χρονος Σουφλιώτης ακραίος συμφώνησε με τους “πράσινους” της Νέας Σμύρνης που θα είναι η 3η ομάδα της Volleyleague που θα αγωνιστεί μετά τον Άρη και τον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα League Cup.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Μίλων

Με τον διεθνή με την ομάδα των εφήβων, ακραίο Βασίλη Μούχλια ενισχύεται η Ανδρική Ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου μας, για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Βασίλης Μούχλιας ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Έβρο Σουφλίου, έπειτα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ως έφηβος και στη συνέχεια στον Άρη Θεσσαλονίκης αγωνιζόμενος στην Volley League. Τον Αύγουστο του 2019 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό όπου αγωνίστηκε έως και πέρυσι.

Είναι 25 ετών, ακραίος, με ύψος 1.94

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...