PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Συνεχίζει στον Άθλο Ορεστιάδας ο Νίκος Σκαρλατίδης

Συνεχίζει στον Άθλο Ορεστιάδας ο Νίκος Σκαρλατίδης

Οικογενειακή υπόθεση θα είναι τη φετινή χρονιά η πάσα στον Άθλο Ορεστιάδας καθώς οι ακρίτες του Έβρου μετά τον Γιάννη Σκαρλατίδη ανανέωσαν την συνεργασία τους και με τον αδερφό του Νίκο…

Στον Άθλο Ορεστιάδας για 2η συνεχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται ο 23χρονος πασαδόρος Νίκος Σκαρλατίδης. Ο νεαρός αθλητής ανανέωσε με την ομάδα του Έβρου και έτσι μαζί με τον αδερφό του Γιάννη θα αποτελούν το βασικό δίδυμο των πασαδόρων στην νεοσύστατη Preleague.

Αναφερόμενος στην ανανέωση του με τους “βυσσινί” ο Νίκος Σκαρλατίδης τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμη μια χρονιά θα βρίσκομαι στον Άθλο Ορεστιάδας. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισε η ομάδα μας, όπως φυσικά όλες οι ομάδες στον χώρο του αθλητισμού εν μέσω πανδημίας, είμαι πανέτοιμος να ανταπεξέλθω με πολύ όρεξη σε ένα πρωτάθλημα που είναι πάρα πολύ ανεβασμένο με όλες τις ομάδες να έχουν κάνει πολύ σημαντικές προσθήκες αυξάνοντας την δυσκολία του πρωταθλήματος αλλά ταυτόχρονα, είναι όλοι έτοιμοι νομίζω να προσφέρουν πολύ ωραίο θέαμα στον κόσμο».

H ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας

Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πασαδόρο Νίκο Σκαρλατίδη για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο Νίκος είναι γεννημένος στην Ορεστιάδα στις 11 Μαρτίου του 1998, θα φορά για 2η συνεχόμενη χρονιά την φανέλα του Άθλου και μαζί με τον αδερφό του Γιάννη θα αποτελέσουν το δίδυμο των πασαδόρων, με την θέση πλέον να μετατρέπεται σε μια… «άκρως οικογενειακή» υπόθεση.