Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συνεχίζουν «χέρι χέρι» Φίλιππος Βέροιας – Προύσαλης

Συνεχίζουν «χέρι χέρι» Φίλιππος Βέροιας – Προύσαλης

Ακόμη μία σημαντική ανανέωση ενόψει της νέας σεζόν της Volley  League ανακοίνωσε ο Φίλιππος Bέροιας, που διατήρησε για άλλη μια χρονιά στο ρόστερ του τον πολύπειρο πασαδόρο, Κώστα Προύσαλη.

Ο Ναουσαίος αρχηγός της ομάδας και εκ των κορυφαίων,  αν και για λόγους υγείας απείχε για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, αθλητών του περσινού πρωταθλήματος,  θα συνεχίσει να ηγείται της προσπάθειας των ερυθρόλευκων της Βέροιας για διάκριση, αφού όπως δήλωσε μεταξύ άλλων, αμέσως μετά τη συμφωνία του στο επίσημο κανάλι του Filippos Veroias Volleybal στο YOUTUBE,  ήταν θέμα χρόνου να τα βρούνε από κοινού με τη διοίκηση και να παραμείνει στην ομάδα

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας

“Ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του ΤΑΑ Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι ο αρχηγός, Κώστας Προύσαλης θα συνεχίσει να ηγείται και να αποτελεί η «σημαία» της ομάδας μας και τη σεζόν 2021-2022.

Ο 40χρονος εμβληματικός Ναουσαίος αθλητής, που στην σπουδαία του καριέρα έχει κατακτήσει όλα τα εγχώρια τρόπαια (1 πρωτάθλημα, 2 Κύπελλα Ελλάδας, 1 Λίγκ Καπ «Ν. Σαμαράς», 1 Super Cup»), με την εμπειρία, το ήθος, το πάθος, τον επαγγελματισμό και την αγωνιστική του αξία, αποτέλεσε αναπόσπαστο στοιχείο της επιτυχημένης ιστορικής μας πορεία στην Volley League και δεν θα μπορούσε ασφαλώς να απουσιάσει από τη νέα προσπάθεια της διοίκησης να φτάσει τον Α.Π.Σ Φίλιππο Βέροιας ακόμη πιο ψηλά.

Όπως δηλώνει στο σχετικό video, μεταξύ άλλων, ο “μαέστρος” Κώστας Προύσαλης λίγο μετά την επέκταση της συνεργασίας του στο επίσημο κανάλι του Filippos Veroias Volleybal στο YOUTUBE, η απόφαση του να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «ερυθρόλευκους της Βέροιας», ελήφθη χωρίς χρονοτριβή από κοινού με τη διοίκηση, καθώς η παραμονή του στην ομάδα είναι τιμή και χαρά για όλους.

Η οικογένεια του Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας εύχεται στον captain Kώστα μία νέα επιτυχημένη χρονιά με υγεία και διακρίσεις και να συνεχίσει να συνδέει το όνομά του με τις ιστορικές στιγμές του συλλόγου».
Δείτε στο Video τις δηλώσεις του Κώστα Προύσαλη για την παραμονή του στην Βέροια