Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Συγγνώμη» για την αποτυχία

«Συγγνώμη» για την αποτυχία

Μια μέρα μετά τον αποκλεισμό από τον ΑΟ Θήρας, στην επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού έγινε αγωνιστικός απολογισμός για τη χρονιά του γυναικείου τμήματος.

Συγκεκριμένα, μαζί με το αποτέλεσμα της χτεσινής αναμέτρησης υπάρχει και ένας μικρός απολογισμός μαζί με μια «συγγνώμη» από τη διοίκηση των «πρασίνων» για την «αποτυχημένη» σύμφωνα με την κατάληξή της χρονιά.

Αναλυτικά το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

«Ο αγωνιστικός απολογισμός της φετινής περιόδου στο βόλεϊ γυναικών κρίνεται, δίχως  αμφιβολία, αποτυχημένος. Ο χτεσινός αποκλεισμός από τον τελικό του πρωταθλήματος ήταν η κατάληξη μιας συνολικά κακής σεζόν. Τα οικονομικά προβλήματα που κληρονομήσαμε και δεν μας επέτρεψαν να έχουμε μπάτζετ ανάλογο των ανταγωνιστών μας, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν δικαιολογία για αυτά τα αποτελέσματα. Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή και τουλάχιστον αυτό πρέπει πάντα να το επιβεβαιώνουν μέσα στο γήπεδο όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Ως ΔΣ του Παναθηναϊκού ΑΟ,  πρώτοι αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και ζητάμε συγγνώμη. Ξέρουμε βέβαια, ότι μια συγγνώμη δεν φτάνει. Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι η επόμενη χρονιά καλύτερη. Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που στάθηκαν δίπλα μας και τους χορηγούς μας για τη συμπαράσταση».