Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συνοδινός : «Ξεκινάμε με όρεξη και αισιοδοξία»

Συνοδινός : «Ξεκινάμε με όρεξη και αισιοδοξία»

Με μοναδικές απουσίες αυτές των Ρεκ και Μπαράχα η Παναχαϊκή ξεκίνησε την προετοιμασία της φετινής χρονιάς από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο με τον Μανώλη Συνοδινό να δηλώνει αισιόδοξος και έτοιμος για… σκλήρη δουλειά τις επόμενες ημέρες.

Με αρκετά νέα πρόσωπα ξεκίνησε η χρονιά στην Πάτρα για την Παναχαϊκή καθώς ο Μανώλης Συνοδινός στο πρώτο ραντεβού είδε τους περισσότερους παίκτες του να δίνουν το παρών και να δηλώνουν έτοιμοι…

Οι «παλιοί» Νίκος και Μένιος Ρουμελιώτης, Γιάννης Λιβαθηνός, Στάθης Ντονάς υποδέχθηκαν τους νεότερους Βλαχοστάθει Κωστόπουλο, Ιτάλο, Γραμμενούδης, Γεωργάτο, Μαυραγάνη και τον Βόσνιο ακραίο Σορμάζ , με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα καλό την ομάδα που ξεκίνησε με προπόνηση στο χώρο στίβου του Παμπελοποννησιακού σταδίου.

Ο τεχνικός της Πατρινής ομάδας, Μανόλης Συνοδινός καλωσόρισε τους παίκτες και τους ευχήθηκε καλή χρονιά ενώ τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

«Ξεκινάμε με όρεξη και αισιοδοξία την προετοιμασία μας» δήλωσε ο Μανόλης Συνοδινός και πρόσθεσε: «Αυτό που προέχει τώρα είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε η ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια και στη συνέχεια θα μιλήσουμε για τους στόχους μας».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι κοκκινόμαυροι καθημερινά θα πραγματοποιούν διπλές προπονήσεις και τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία ο Βραζιλιάνος Πέδρο Ρεκ και ο Μεξικανός Χόρχε Μπαράχα.