ΔΙΕΘΝΗ

Συντετριμμένοι Αμορόσο-Χόι για τον Χέφτερ

Συντετριμμένοι Αμορόσο-Χόι για τον Χέφτερ

Ο πρώην κεντρικός του Παναθηναϊκού, Μίκαελ Αμορόσο (No13) αλλά και ο νυν μπλοκέρ των «πρασίνων» Τζάιρο Χόι είναι συγκλονισμένοι στην είδηση του αδόκητου χαμού του λίμπερο Ντένις Χέφτερ (No14).

Αυτά τα άσχημα παιχνίδια που παίζει η μοίρα… Ο θάνατος του 21χρονου λίμπερο έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη γερμανική αθλητική κοινότητα και όχι μόνο την Μπουντεσλίγκα.

heter

Ο Μίκαελ Αμορόσο (Νο13), που πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό φέτος πήρε μεταγραφή στη Μιττελντόιτσλαντ και εκεί γνώρισε τον άτυχο Χέφτερ (Νο14). Οι δυο τους (φωτό) ήρθαν πολύ κοντά αφού μοιράζονταν το ίδιο σπίτι και στις αποστολές το ίδιο δωμάτιο!

14

Ο πρώην «πράσινος» άσος, όπως και όλη η ομάδα δεν μπορεί να πιστέψει πόσο άδικα χάθηκε ο νεαρός λίμπερο ενώ ο Αμορόσο έγραψε λίγα λόγια για τον φίλο και συγκάτοικό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ντένις Χέφτερ. Τον πήραν από εμάς το βράδυ της 22ης Φεβρουαρίου 2015 σε ηλικία 21 ετών, σε σιδηροδρομικό ατύχημα. Ο φίλος μου, ο συγκάτοικός μου, το λίμπερό μου, το αφεντικό της πίσω γραμμής, η φαντασίωση του προστατευόμενου μπασκετμπολίστα, το καλύτερο μισό μου στην εκγύμναση των μυών. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ πιο προσηλωμένο αθλητή πιο αφοσιωμένο στη σκληρή δουλειά και στην αρτιότητα. Ήσουν αληθινά καλός, το μόνο που ήθελες πάντα να μας κάνεις περήφανους και ευτυχισμένους, Το διαμέρισμα είναι άδειο και θα προσπαθήσω να βάλω τα δυνατά μου να το γεμίσω με τις καλύτερες των αναμνήσεων. Darth Dennis και Philosophy Mike για πάντα.»

Χόι: «Δεν υπάρχουν λόγια το φίλο μου»

hoi_dennis

Αλλά και ο νυν «πύργος» του Παναθηναϊκού, Τζάιρο Χόι (φωτό Νο10) γνώριζε επίσης το νεαρό λίμπερο αφού ήταν συμπαίκτες στην Μιττελντόιτσλαντ την τελευταία χρονιά (2013-14) ενώ όπως ανέφερε στο Volleyplanet: «Ήταν καλός φίλος. Δεν κρατάω επαφή με πολλούς παίκτες αλλά με τον Ντένις είχα κρατήσει. Όλοι είναι σοκαρισμένοι» ενώ κοινοποιώντας τη φωτογραφία του άσου της Μιττελντόιτσλαντ έγραψε: Δεν υπάρχουν λόγια για τον φίλο μου, μόνο θλίψη…»