Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συριανές διαμαρτυρίες για διαιτησία (vid)

Συριανές διαμαρτυρίες για διαιτησία (vid)

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του πρόσφατου ματς με την Κύζικο Ν. Περάμου και με σχετικό video που επισυνάπτει καταγγέλλει τις αποφάσεις των ρέφερι, που- σύμφωνα με τους “Πειρατές”- ” ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια του “ανθρώπινου λάθους” και διαμόρφωσαν κατηγορηματικά το αποτέλεσμα” της αναμέτρησης των Αγίων Θεοδώρων.

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ

Αξιότιμοι κύριοι,
Η ομάδα μας, σεβόμενη τους φορείς τους χορηγούς τον απλό φίλαθλο κόσμο που την στηρίζουν, καθώς και την προσπάθεια των αθλητών και του προπονητικού επιτελείου, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθεί και να καταγγείλει τις διαιτητικές αποφάσεις που απροκάλυπτα διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα Κύζικος Νέας Περάμου – Α.Ο Φοίνικας Σύρου.

Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς αδικηθήκαμε και σε άλλους αγώνες από διαιτητικές αποφάσεις, αλλά στο συγκεκριμένο αγώνα αυτές ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια του “ανθρώπινου λάθους“ και διαμόρφωσαν κατηγορηματικά το αποτέλεσμα, διότι έγιναν σε καίρια σημεία του.

Η διαιτητική ανεπάρκεια από τούς συγκεκριμένους διαιτητές είναι πρόδηλη στο video που σας παραθέτουμε , η δε ενέργεια του πρώτου διαιτητή στο tie break και ενώ το σκορ είναι 11-9 να δείξει το καθαρό block-out υπέρ μας, ως μη γενόμενη φάση, ξεπερνάει κάθε όριο κανονισμών, λογικής και φαντασίας.

Ζητούμε ευγενικά από τους υπευθύνους της Ελληνικής Διαιτησίας να σεβαστούν την προσπάθεια του νησιού μας, όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό Volley.

Στο σχετικό video υπάρχουν οι χαρακτηριστικότερες φάσεις (μεταξύ πολλών) που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστούν ανθρώπινα λάθη και ειδικά στο 4ο Σέτ.

Ανάλυση: 1η Φάση καθαρή άμυνα, 2η Φάση 1,5μ άουτ, 3η Φάση καθαρή υπέρβαση, 4η Φάση (που τελειώνει σετ) μη παράβαση βάση κανονισμού (παρ.11.3.2), 5η Φάση στο tie break ασχολίαστη.

Με τιμή
Το ΔΣ του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ

Σχετικό Link του video του αγώνα