Συριανός για δεύτερη σεζόν ο Μιχάλοβιτς!
05/07/2022 14:33Ο Φοίνικας Σύρου ανακοίνωσε και τυπικά την παραμονή του Σλοβάκου άσου, Πέτερ Μιχάλοβιτς και την ερχόμενη σεζόν, μια αξιόπιστη λύση στη διαγώνιο.
“Ήταν χαρά μου που την προηγούμενη χρονιά έπαιξα στον Φοίνικα. Είχαμε πολύ όμορφες στιγμές πέρσι, σίγουρα υπήρξαν και οι δύσκολες, ειδικά μετά την απώλεια σημαντικών παιχνιδιών. Συνολικά όμως έχω πολύ θετικές μνήμες, πολλές περισσότερες από τις αρνητικές, οπότε ήταν εύκολη επιλογή για μένα να αποφασίσω αν θα μείνω.
Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι εξαιρετικοί, κάτι που συνετέλεσε στην απόφασή μου να μείνω, ενώ το γεγονός ότι δημιουργήθηκε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα φέτος, μας δίνει ώθηση να παίξουμε ακόμα καλύτερα φέτος.
Εύχομαι λοιπόν να έχουμε μία καλή σεζόν και περιμένουμε τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο ώστε να τους χαρίσουμε όμορφο θέαμα”, τόνισε ο άσος του Φοίνικα για την παραμονή του.
Ανανέωση συνεργασίας με τον Peter Michalovic
Ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Peter Michalovic. Ο σλοβάκος διαγώνιος θα μείνει για 2η χρονιά στη Σύρο, με την οποία έχει κατακτήσει το Super Cup το 2021.
Το βιογραφικό του Peter Michalovic
2021-22: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ONEX
2018-21: Nantes Rezé Métropole (Γαλλία)
2017-18: Yaroslavich Yaroslavl (Ρωσία)
2015-17: Tonno Callipo Valentia (Ιταλία)
2014-15: Sieco Service Ortona (Ιταλία)
2013-14: Andreoli Latina (Ιταλία)
2010-13: VK Ostrava (Σλοβακία)