ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σύσκεψη στη Σύρο

Σύσκεψη στη Σύρο

Ευρεία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του Final 4 του Κυπέλλου ανδρών πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των υπεύθυνων φορέων της Σύρου αλλά και της ΕΟΠΕ.

Στην σύσκεψη  έλαβαν μέρος ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης, ο Δήαρχος  Σύρου-Ερμούπολης κ. Γεώργιος  Μαραγκός, ο Διευθυντής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Περικλής Μπακοδήμος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερμούπολης κ. Νικόλαος Βελέτζας, ο Αστυνόμος κ. Ιορδάνης Τζίκας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης κ. Δημήτριος Γιάνναρης, ο Διοικητής του Λιμεναρχείου Σύρου κ. Ιωάννης Γκύζης, ο Διευθυντής ΑΣΠ της ΔΕΗ Σύρου κ. Χρήστος Χρυσούλας, ο Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Σύρου κ. Μιχάλης Κωβαίος και ο Διοικητής του Βαρδάκειου και Πρώιου Νοσοκομείου Σύρου κ. Ιωάννης Πετράκης, όπου συζητήθηκαν τόσο οργανωτικά θέματα, όσο και θέματα ασφάλειας, διανομής των εισιτηρίων και προβολής του νησιού και της διοργάνωσης, με την πρόθεση όλων για μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου να είναι διάχυτη.

«Η Ομοσπονδία συνεχίζοντας την ανάθεση των μεγάλων διοργανώσεων στην περιφέρεια και στηριζόμενη στη βούληση των ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον Αντιπεριφερειάρχη και το Δήμαρχο, ανέθεσε στο νησί της Σύρου, το οποίο έχει το άθλημά μας σε πρώτη προτεραιότητα, μια από τις μεγάλες ετήσιες διοργανώσεις της το Final 4 Κυπέλλου. Σύμφωνα με τα όσα έχουμε συμφωνήσει και συναποφασίσει είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο Διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γεώργιος Λεονταρίτης σημείωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανάληψη της διοργάνωσης και βέβαιος για την επιτυχία της. Η εμπειρία μας, η ποιότητα του φίλαθλου κοινού της Σύρου και το πολύ υψηλό επίπεδο των ομάδων που συμμετέχουν αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία της διοργάνωσης. Θέλω να προτρέψω τους Συριανούς να κατακλείσουν το γήπεδο, για να χειροκροτήσουν τόσο την ομάδα μας όσο και τα υπόλοιπα σωματεία που συμμετέχουν και να ζήσουμε όλοι μαζί τη γιορτή του βόλεϊ στο νησί μας».