Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συστήνει ΤΑΑ ο Άθλος Ορεστιάδας

Συστήνει ΤΑΑ ο Άθλος Ορεστιάδας

Σε ρυθμούς Volleyleague κινούνται άπαντες στον Άθλο Ορεστιάδας, με την διοίκηση των Θρακιωτών να μην χάνει χρόνο και να προκηρύσσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών για την Κυριακή 15 Μαϊου προκειμένου να συσταθεί ΤΑΑ.

Αποφασισμένοι να μην χάσουν το παραμικρό χρονικό περιθώριο και να ολοκληρώσουν άμεσα όσα απαιτούνται προκειμένου να συσταθεί το ΤΑΑ στον σύλλογο είναι στην Ορεστιάδα.

Έτσι αύριο Κυριακή η ομάδα του Έβρου αναμένεται να πραγματοποιήσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση και να ανακοινώσει την σύσταση του ΤΑΑ και τον ατόμων που θα αναλάβουν τα ηνία της ομάδας στη Volleyleague, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Τσολακίδη, να δρομολογεί άμεσα τις εξελίξεις για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

Σας Προσκαλούμε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών του Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας, την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στις 11:00, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας-«ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» – Χώρος Εντευκτηρίου για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Σύσταση Τμήματος Αμειβομένων Αθλητών (Τ.Α.Α.)
Ορισμός Προέδρου και Διοικούσας Επιτροπής Τ.Α.Α.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 της ίδιας ημέρας, στον ίδιο χώρο.

Η παρουσία σας κρίνεται επιβεβλημένη λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων που χρήζουν απόφασης, για την επικείμενη συμμετοχή μας στην VolleyLeague.