Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σκέφτεται Κυψέλη ως έδρα η ΑΕΚ

Σκέφτεται Κυψέλη ως έδρα η ΑΕΚ

Για μια ακόμη φορά φέτος η ΑΕΚ έχει βγει στη… γύρα γα να βρει κάποιο γήπεδο, προκειμένου να διεξαχθεί το σαββατιάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό και ελλείψει έδρας, εξετάζει το ενδεχόμενο να παίξει ακόμη και στην Κυψέλη!

Πλάτες… γυρισμένες βρίσκει μέχρι στιγμής η ΑΕΚ σε όποια γήπεδα κι αν απευθύνθηκε για χρήση της έδρας της, προκειμένου να παίξει το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής Α1 Γυναικών, μετά το ρεπό της Ένωσης, την περασμένη αγωνιστική.

Παρόλα αυτά, ούτε  οι γείτονες εκεί στη Ν. Φιλαδέλφεια, ούτε ούτε και οι “ξένοι” άγνωστοι έχουν απαντήσει θετικά, προβάλλοντας ασόβαρες δικαιλογίες με αποτέλεσμα να  υπάρχει κενό στο πρόγραμμα της ΕΟΠΕ, τόσο σε ημέρα όσο και σε ώρα.

Μάλιστα μέσα στην απόγνωσή τους, καθώς η σοβαρότητα του αγώνα αλλά και τα ονόματα των δύο ομάδων, δεν επιτρέπουν μεσοβέζικες λύσεις, με γηπεδά “σχολεία” ή… παιδικές χαρές, αφού πρωτίστως είναι η ασφάλεια και αποφυγή επεισοδίων.

Γα αυτό και οι ανθρωποι της ΑΕΚ, στο αδιέξοδο που βρίσκονται, σκέφτονται ακόμη και να ζητήσουν από τον Παναθηναϊκό να παίξουν στην Κυψέλη, και να είναι η Ένωση τυπικά γηπεδούχος, αλλά με παρουσία οπαδών της!

Άλλωστε για τους φίλους της “Ένωσης” η έδρα της Κυψέλης, από παλιότερα αποτελεί οικείο περιβάλλον, καθώς είχε προτιμηθεί  ως έδρα για τους αγώνες της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα από το κλειστό των Άνω Λιοσίων, λόγω ευκολότερης προσβασιμότητας.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...