Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σκέψεις για αποχή στη Λαμία

Σκέψεις για αποχή στη Λαμία

“Καζάνι που βράζει” θυμίζουν τα αποδυτήρια στο Γυμναστικό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του www.volleyplanet.gr η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητών έχουν ξεχάσει το “χρώμα του χρήματος” και σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην κατέβουν πλέον στις προπονήσεις.
Τις τελευταίες εβδομάδες το σήριαλ του τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ, με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα αλλά και την αδιαφορία των ανθρώπων της διοίκησης δικαιολογημένα έχει στρέψει πάνω του τους προβολείς του ενδιαφέροντος των φίλων του αθλήματος, αλλά όπως φαίνεται η «σκυτάλη» πηγαίνει και σε άλλα σωματεία.

“Σύννεφα” λοιπόν, μετά τη Ν. Φιλαδέλφεια αρχίζουν να μαζεύονται και στην Φθιώτιδα, όπου στη Λαμία το… ποτήρι της υπομονής των αθλητών κοντεύει να ξεχειλίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, μολονότι οι παίκτες του Γιάννη Μέλκα πήραν κάτι… ψιλά πριν από το ματς με τη Σύρο, κοντεύουν να ξεχάσουν το «χρώμα του χρήματος» και τα αποδυτήρια θυμίζουν καζάνι που «βράζει», καθώς αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση οι παίκτες θα σταματήσουν για αρχή να κατεβαίνουν στις προπονήσεις.

Πέρα όμως από τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας, που παρέμεινε για 7η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη και την καθυστέρηση των φετινών πληρωμών, η “θηλιά” στο λαιμό της διοίκησης  σφίγγει περισσότερο, εξαιτίας των χρεών που εκκρεμούν σε πρώην αθλητές, όπως Ριζόπουλος, Όλιμαν, Λαβάτσα κ.α.

Φυσικά ανάλόγα φαινόμενα υπάρχουν και σε άλλες ομάδες όπου η συνέπεια και ο σεβασμός στα συμφωνηθέντα αποτελούν άγνωστες λέξεις στους ανθρώπους που διοικούν, περιπτώσεις που ασφαλώς πρέπει να προβληματίσουν την ΕΣΑΠ, για να μην πάνε στράφι οι πραγματικά σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλει η διοργανώτρια αρχή της Volleyleague για την επίλυση αυτών των προβλημάτων, αλλά και για να κάνει όλο και πιο ανταγωνιστικό το “προιόν” της.