Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σκληρό πόκερ από Γκόμεζ

Σκληρό πόκερ από Γκόμεζ

Έτοιμοι να παίξουν σκληρό πόκερ είναι ΠΑΟΚ και Γκόμεζ καθώς ο Βενεζουελάνος διαγώνιος απάντησε αρνητικά στην αρχική πρόταση που του έγινε από τον Δικέφαλο του Βορρά και περιμένει νέα βελτιωμένη…

Γρίφος για…. “δυνατούς λύτες” αναμένεται η δημιουργία της φετινής ομάδας του ΠΑΟΚ που θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα και το Τσαμπιονς Λιγκ.

Και αυτό γιατί ο Γιώργος Ανδρέου έχει πολλά ανοικτά μέτωπα τα οποία πρέπει να κλείσει, με αρχικό αυτό του προπονητή και από εκεί και μετά τους παίκτες.

Ήδη οι πρώτες επαφές με τους παίκτες έχουν γίνει, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα είναι «δύσκολες», θα χρειαστεί αρκετός χρόνος  και σαφέστατα χρήμα…

Ο Ερνάντο Γκόμεζ έχοντας στην κατοχή του τον τίτλο του MVP του περσινού πρωταθλήματος αποτελεί βαρόμετρο για την δημιουργία ενός αξιόμαχου και ανταγωνιστικού ρόστερ.

Επιθυμία του ίδιου όπως κατ επανάληψη δήλωσε είναι να παραμείνει ωστόσο όχι με αυτά τα χρήματα που του προτάθηκαν από τον ΠΑΟΚ. Ο Hary απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ανδρέου δείχνοντας πως δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει με το ποσό που του προτάθηκε.

Στα θετικά για τον Γκόμεζ είναι πως έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις μιας και οι επιτυχίες του σε συνδυασμό με την απόδοσή του τον έχουν κάνει περιζήτητο ανά την υφήλιο.

Από εκεί και μετά όμως υπάρχει και ένα άλλο θέμα στην υπόθεση Γκόμεζ για τον ΠΑΟΚ καθώς εκτός από το οικονομικό σκέλος ο έμπειρος διαγώνιος έχει θέσει όρο την παραμονή του Γιάννη Καλμαζίδη στην ομάδα.

Ένα σημείο το οποίο δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει στον ΠΑΟΚ και είναι στον… «αέρα» όπως βέβαια και όλων των υπολοίπων παικτών που περιμένουν να τακτοποιηθούν οι φετινές τους οικονομικές εκκρεμότητες  και βρίσκονται μετέωροι στο αν μείνουν ή φύγουν.