Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σκόρπισε υποσχέσεις ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Σκόρπισε υποσχέσεις ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Χαμόγελα ελπίδες και αισιοδοξία σκόρπισαν οι δύο εμφανίσεις του Εθνικού το Σαββατοκύριακο κόντρα στον ΠΑΟΚ, στα πρώτα φιλικά τεστ προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος βόλει τα οποία έληξαν με  το ίδιο σκορ 2-2.

Οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη, ξέφυγαν μετά από έναν μήνα επίπονης προετοιμασίας από την ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων, έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία και ότι μπορούν να συνεχίσουν να είναι φέτος ανταγωνιστικοί και αξιόμαχοι σε κάθε παιχνίδι.

Πρώτος στόχος πλέον από εδώ και πέρα είναι το μοντάρισμα και η απόκτηση ρυθμού των πολλών νέων προσώπων που διαθέτει το ρόστερ του συλλόγου.

Οι Εβρίτες έδειξαν μαχητικότητα, διάθεση για καλό βόλει , ενώ φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης. Άλλωστε υπάρχει μπροστά ένας ακόμη μήνας προετοιμασίας πριν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η όλη αγωνιστική παρουσία του Εθνικού το διήμερο κόντρα στον ΠΑΟΚ, έκανε αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο, να προσφέρει απλόχερα ένα ζεστό χειροκρότημα επιβράβευσης και αναγνώρισης της νέας προσπάθειας που γίνεται φέτος.