Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σκουλικάρης: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Σκουλικάρης: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στους Μακεδόνες Αξιού μετά την επίτευξη του πρώτου τρίποντου στην φετινή Α1 με 3-0 κόντρα στον Αίαντα στο κατάμεστο κλειστό των Κυμίνων που λειτούργησε ουσιαστικά μετά από τρία χρόνια.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών των Μακεδόνων τα τελευταία πέντε χρόνια, Μανώλης Σκουλικάρης, δήλωσε στον Volleyplanet για τη νίκη που συνδυάστηκε με ανατροπή στο τρίτο σετ: « Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Συγχαρητήρια στα κορίτσια που έδειξαν χαρακτήρα. Μέσα στο γήπεδο μας στα Κύμινα θα υποφέρουν όλες οι ομάδες που θα έλθουν να παίξουν κι ευχαριστούμε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Είχαμε πολύ άγχος στην αρχή γιατί ήταν το πρώτο ματς στη φυσική μας έδρα μετά από καιρό κι έπρεπε να κερδίσουμε. Όταν ελέγξαμε το σέρβις και την υποδοχή κάναμε εύκολα το 2-0.

Χαλαρώσαμε στο τρίτο και βρεθήκαμε να χάνουμε με 13-21, αλλά κάπου εκεί  αντιδράσαμε, βρήκαμε ρυθμό στο σερβις, βγάλαμε πάθος, δεν κάναμε λάθη τακτικά  και γυρίσαμε το σετ.»

polynopoulou-diastremma-me-neli-00987

Ευχές για Πολυνοπούλου

Το διάστρεμμα  που υπέστη στο τρίτο σετ, η εξαιρετικής μέχρι εκείνη τη στιγμή, Ιωάννα Πολυνοπούλου, (στη φωτό δέχεται την συμπαράσταση της μικρής της αδερφής Νέλης), η οποία είχε ανακηρυχθεί ρούκι 2015 από το Έπαθλο Novasports, στεναχώρησε την οικογένεια των Μακεδόνων, οι οποίοι με ανακοίνωση που εξέδωσαν, της εύχονται περαστικά:

«Σύσσωμη η οικογένεια των Μακεδόνων ευχόμαστε περαστικά στην κεντρική μας Ιωάννα Πολυνοπούλου, καθώς στο τέλος του τρίτου σετ υπέστη ελαφρύ τραυματισμό στον αστράγαλο. Της ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και άμεση επιστροφή.»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...