BEACH VOLLEY

«Σκούρα» τα πράγματα για Μαρία/Βίκυ

«Σκούρα» τα πράγματα για Μαρία/Βίκυ

Με αποκλεισμό από τη συνέχεια του Όπεν τουρνουά της Λουκέρνης κινδυνεύουν μετά και τη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμα ματς του D’ ομίλου της ελβετικής έδρας οι διεθνείς μας Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, που περιμένουν πλέον να μάθουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Μπόργκερ/Μπότε (Γερμανία)- Σούτσενχέφερ/Πλέζιουτσνιγκ (Αυστρία).

Στο 2ο παιχνίδι τους στο 59ο της κοινής τους καριέρας οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες, μετά την ήττα 2-1 της πρεμιέρας από την Αυστρία, έδειξαν σημάδια κόπωσης κόντρα στην ομάδα της «σελεσάο»  Εντουάρντα/Ελίζε Μάια (Νο 29), που με 2-0 (21-19, 21-14) σετ κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των έμπειρων αντιπάλων τους.

«Έπεσαν» στην τύχη της πρωτάρας

Με τη λήξη του ματς η μικρότερη αθλήτρια και πρωτάρα σε Όπεν τουρνουά ,  16χρονη “Εντουάρντα” και ένα από τα μεγαλύτερα ανατέλλοντα αστέρια που θα “λάμψουν” σύντομα στο παγκόσμιο μπιτς βόλεϊ.

eduarda_eliza maia_brazil_lucerne

Η Εντουάρντα Σάντος Λισμπόα (δεξιά στη φωτό), όπως είναι το πλήρες όνομα της αθλήτριας με το πλούσιο παλμαρέ, καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει περισσότερες διακρίσεις, από πολλές αντιπάλους της στο τουρνουά, πανηγύρισε έξαλλα με την 30χρονη συμπαίκτριά της την ιστορική της επιτυχία, που διατηρεί “ζωντανό” το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Πλέον Μαρία και Βίκυ, που αύριο αντιμετωπίζουν την θεωρητικά ισχυρότερη ομάδα του ομίλου, τις Γερμανίδες Μπόργκερ/Μπότε (Νο 4), θα περιμένουν να μάθουν το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα για να δούνε άν έχουνε ελπίδες πρόκρισης.