Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σμαραγδής: «Πρωταθλητισμός με Φοίνικα»

Σμαραγδής: «Πρωταθλητισμός με Φοίνικα»

Την πίστη ότι ο Φοίνικας Σύρου μπορεί να μπει σφήνα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Νίκος Σμαραγδής. Ο έμπειρος διεθνής μίλησε στην Κυκλαδίτικη ιστοσελίδα «Κοινή Γνώμη» για τη συμφωνία με την ομάδα του Φοίνικα, αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις για το «πειρατικό» και το νησί της Σύρου.

Χαρακτηριστικά ο «Σμα» δήλωσε:

«Από την πρώτη στιγμή που έχω βρεθεί στο νησί της Σύρου, οι κάτοικοί του με έχουν αγκαλιάσει, η φιλοξενία είναι εκπληκτική.

Τώρα όσον αφορά τη συμφωνία μου με την ομάδα της Σύρου, η διοίκηση του Φοίνικα εξέφρασε την επιθυμία να με εντάξει στο δυναμικό της και μετά τις απαραίτητες συζητήσεις, συμφωνήσαμε κι έτσι ήρθα στο νησί.

Από την πλευρά μου υπόσχομαι στους φίλους της ομάδας, ότι ήρθα για να βοηθήσω τα μέγιστα ώστε να συνεχίσει ο Φοίνικας να είναι μέσα στους στόχους του.

Έχουμε δύσκολα παιχνίδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα, όμως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να εξακολουθήσουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας.»

Όσον αφορά και τις υπόλοιπες μεταγραφές που δείχνουν ότι ο Φοίνικας ανεβάζει το πήχη και σκοπεύει πλέον στον πρωταθλητισμό, ο Σμαραγδής σχολίασε:

«Το νησί λατρεύει το βόλεϊ, το έχει αποδείξει και η ομάδα μπορεί να μην ξεκίνησε με υψηλούς στόχους, όμως αυτή τη στιγμή έχει ενισχυθεί, έχει κάνει πάρα πολύ καλά βήματα, αφού βρίσκεται στην τετράδα και διεκδικεί μία καλή θέση.

Έγιναν προσθήκες, με τη διοίκηση να είναι δίπλα στην ομάδα και το γνωρίζουμε όλοι αυτό, αφού την αγαπά και θέλει να την βλέπει να πρωταγωνιστεί, όπως έχει δείξει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι ήρθαμε εδώ για να στηρίξουμε κι εμείς από την πλευρά μας αυτή την προσπάθεια.

Οι προσθήκες όταν είναι δυνατές, όπως είναι αυτές που έκανε και η ομάδα της Σύρου, σίγουρα θα παίξουν κάποιο ρόλο. Από εκεί και πέρα, καλά είναι τα ονόματα, όμως εμείς από την πλευρά μας οι παίκτες πρέπει να αποδεικνύουμε εντός του γηπέδου την αξία μας. Οι μεταγραφές γίνονται για να ενισχύσουν την ομάδα κι όχι απλά για να ενθουσιάσουν.

Εμείς ήρθαμε εδώ, τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά για να μπούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και βγάλουμε την προσπάθειά μας ώστε να καταφέρουμε ο Φοίνικας να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία του και να πρωταγωνιστήσει για μία ακόμη χρονιά”.

Όσον αφορά τη συμπαράσταση των φιλάθλων, υποστήριξε:

«Για μένα ήταν μεγάλη να χαρά παίζω ως αντίπαλος του Φοίνικα μέσα σε ένα γεμάτο γήπεδο, καθώς ο κόσμος αγαπά το βόλεϊ. Σίγουρα θα είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα και θα χαρώ να το ζήσω από το επόμενο εντός έδρας ματς.»

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...