Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σμιτ:« Ήρθα για να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό»

Σμιτ:« Ήρθα για να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό»

Ο Γκάβιν Σμίτ θα αποτελεί φέτος το «βαρύ πυροβολικό» του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο διεθνής Καναδός διαγώνιος φρόντισε να δώσει το στίγμα τους δηλώνοντας πως ήρθε στον Πειραιά για τίτλους…

Η πρώτη γνωριμία του Γκάβιν Σμίτ με την Ελλάδα ήταν όταν ήρθε πριν αρκετά χρόνια για λογαριασμό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης όπου έδειξε τα διαπιστευτήρια του.

Το ταλέντο του και η αγωνιστική του παρουσία τον οδήγησαν σε Γαλλία, Κορέα, Ρωσία, Τουρκία, Βραζιλία, Πολωνία και Ιαπωνία και μετά από 11 επιστρέφει ως super star στην χώρα μας.

Ο Γκάβιν Σμίτ αναφέρθηκε στην πρόταση από τον Ολυμπιακό και την επιστροφή στην Ελλάδα λέγοντας «Είχα πολύ καλές αναμνήσεις από την προηγούμενη φορά που ήμουν στην Ελλάδα. Το να ζήσω στην Αθήνα και να αγωνιστώ σε μια ομάδα που είναι πολύ ανταγωνιστική, θέλει να κερδίσει τα πάντα, έχει καλή ομάδα και πολύ καλή οργάνωση με έκανε να αποφασίσω να είναι ο Ολυμπιακός το επόμενο βήμα στην καριέρα μου».

Παρά τα 32 χρόνια του ο Καναδός διαγώνιος διψά για τίτλους και δεν το έκρυψε τονίζοντας «Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα γίνεται. Πέρυσι η ομάδα κέρδισε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να το επαναλάβουμε και σίγουρα ο στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε όλα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε ότι διεκδικήσουμε».

Όσο για τον προσωπικό του στόχο ο θηριώδης διαγώνιος τόνισε «Προσωπικός μου στόχος είναι η επιτυχία της ομάδας. Αν δεν είμαι ο καλύτερος παίκτης αλλά κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και πάρουμε το πρωτάθλημα τότε είμαι χαρούμενος. Ήρθα εδώ για να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και όχι για να κερδίσω κάποιο προσωπικό βραβείο».

Τέλος αναφερόμενος στον κόσμο του Ολυμπιακού ο Γκάβιν Σμίτ δήλωσε «Θυμάμαι από όταν έπαιζα στην Αλεξανδρούπολη την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι. Περιμένω να είναι εκπληκτική η ατμόσφαιρα όταν θα παίζουμε».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...