BEACH VOLLEY

Snow action στα Καλάβρυτα (photo)

Snow action στα Καλάβρυτα (photo)

Τα προκριματικά στα Καλάβρυτα ολοκληρώθηκαν για το Κυρίως Ταμπλό, με τους πρώτους αγώνες Snow Volley, να κερδίζουν τις εντυπώσεις σε ένα πραγματικά άκρως ειδυλλιακό τοπίο ντυμένο στα… λευκά.

Οι καιρικές συνθήκες στα Καλάβρυτα μπορεί να ανέβασαν κατά πολύ τον βαθμό δυσκολίας για Celebrities και αθλητές, ωστόσο οι πρώτες αναμετρήσεις προσέφεραν εντυπωσιακές φωτογραφίες και πλούσια συναισθήματα.

Το τοπίο μαγευτικό… Ο Χελμός επιβλητικός, ωστόσο φιλόξενος και ντυμένος στα ολόλευκα, κέρδισε τις εντυπώσεις, με τους αθλητές και επώνυμους στα γήπεδα να δίνουν την δική τους παράσταση….

Μαγευτικές εικόνες και στιγμές στο πρώτο τουρνουά Snow volley, που είναι πλέον γεγονός, γράφοντας ιστορία και μένει να δούμε αν θα μας απασχολήσει και τους επόμενους χειμώνες μας…

Την ευκαιρία να σερβίρουν και να δώσουν έναν διαφορετικό αγώνα στα… χιόνια είχαν και οι Celebrities με τον Βασίλη Κουρνέτα να φορά τα… ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να δοκιμάζει την τύχη του στο Snow volley, την ίδια ώρα όπου η Χριστίνα Βραχάλη έδειξε το ταλέντο της εντός και εκτός γηπέδου.

Με πάσες και καρφώματα εντός γηπέδου, αλλά και συνεντεύξεις live στο Epsilon tv κοντράροντας στα ίσα την Εύα Αντωνοπούλου του ΣΚΑΪ…

CELEBRITY FOTO

snow-cele5 snow-cele2 snow-cele3 snow-cele6 snow-cele1 snow-cele4

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα το Κυρίως Ταμπλό του τουρνουά συμπληρώθηκε σε άνδρες και γυναίκες και την Κυριακή περιμένουμε το… κυρίως πιάτο της διοργάνωσης.

Στην κατηγορία των ανδρών, οι Μεσσαλάς, Στάικος επικράτησαν με 2-0 σετ (11-0, 11-2) των Νικολακάκη, Κινικλή και πήραν το πρώτο εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό. Την τελευταία θέση πήραν οι Βλαχάκης, Παπαδογούλας νικώντας με 2-0 (11-5, 11-8) τους Γεωργούλα, Ψάρρη.

Στις γυναίκες, Μπιτσοπούλου, Χρυσομαλλίδη νίκησαν εύκολα με 2-0 (11-1, 11-1) τις Μήνα, Τρυφωνοπούλου, ενώ Γεωργιάδου, Πάικου επικράτησαν με 2-0 (11-7, 13-11) των Βλαχάβα, Ντίτσα.

ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ SNOW VOLLEY

snow 4 snow 6 snow 2 snow 3 snow 7 snow-vasikh