Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Σοϊ» το Καλανταριδέϊκο στον Άρη

«Σοϊ» το Καλανταριδέϊκο στον Άρη

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται το “χτίσιμο” του φετινού ρόστερ του Άρη, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε και την Αλεξία Καλανταρίδου, η οποία στην επιστροφή της μετά από 4 χρόνια στις “κίτρινες” θα έχει συμπαίκτρια την αδελφή της Μερόπη.

orologopoulou_kalantaridou_aris:i

Η εικοσάχρονη Κατερινιώτισα, που αγωνίζεται στη θέση της ακραίας, θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Δημήτρη Σολκίδη στην Α1 γυναικών. Η Καλανταρίδου ξεκίνησε τη καριέρα της στον Αρχέλαο Κατερίνης, στην συνέχεια αγωνίστηκε για μια χρονιά στον Άρη και τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στον Αίαντα Ευόσμου, ενώ είναι διεθνής τόσο με την Εθνική κορασίδων όσο και με την Εθνική νεανίδων.

Καλανταρίδου: “Να κατακτήσουμε τους στόχους μας”

“Ευχαριστώ τους παράγοντες του Άρη και τον προπονητή που με εμπιστεύονται και μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ για πρώτη φορά στην Α1 κατηγορία. Μετά από τη συνεχή μου παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγοριας, η πρόταση του Άρη είναι για εμένα μια πρόκληση για την αθλητική μου εξέλιξη και την αποκόμιση εμπειριών.

meropi_kalantaridou

Γυρίζω μετά από τέσσερα χρόνια στον Άρη, σε ένα περιβάλλον γνώριμο και κατά κάποιο τρόπο “οικογενειακό”, αφού η αδελφή μου Μερόπη είναι στη ομάδα εδώ και δέκα χρόνια. Εύχομαι να είναι μια χρονιά δημιουργική με υγεία και επιτυχίες και ο Άρης να κατακτήσει τους στόχους της”.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...