ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Σοκ με Ζουπάνη

Σοκ με Ζουπάνη

Άτυχος για μια ακόμη φορά την φετινή χρονιά στάθηκε ο Νίκος Ζουπάνης καθώς ο νεαρός διαγώνιος τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος στο 13-12 του τέταρτου σετ κόντρα το Μεξικό και πλέον η Εθνική μας ομάδα θα συνεχίσει στην Βαρκελώνη με μοναδικό διαγώνιο τον Σωτηρίου…

Η προσπάθειά να σταματήσει τον Ντάνιελ Βάργκας κόστισε αρκετά στον Νίκο Ζουπάνη. Συγκεκριμένα στο 13-12 ο 28χρονος διαγώνιος σε προσπάθειά του για μπλοκ στον Μεξικανό ακραίο έπεσε άτσαλα πατώντας στο πόδι του Βάργκας.

ZOYPANI-MEXICO-3-2017 ZOYPANI-MEXICO-2017

Αμέσως το ιατρικό τιμ της Εθνικής μας μπήκε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Ζουπάνη και αφού του δέθηκε με επίδεσμο ο αστράγαλός τους πέρασε εκτός υποβασταζόμενος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο νεαρός διαγώνιος της Εθνικής μας υπέστη διάστρεμμα κάτι που σημαίνει πως χάνει το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία ενώ η κατάστασή σου θα εκτιμηθεί με την επιστροφή του στην Αθήνα.

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
22/05/2024

Κώστας Χριστοφιδέλης: «Τεράστια τιμή η Εθνική, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να διακριθούμε» (vid)

Μία ημέρα μετά την ονομαστική του εορτή ο Κώστας Χριστοφιδέλης παραχώρησε στην κάμερα του volleyball.gr την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως ο νέος ομοσπονδιακός...