ΔΙΕΘΝΗ

ΣΟΚ! Μια στιγμή απροσεξίας οδήγησε σε τραγωδία

ΣΟΚ! Μια στιγμή απροσεξίας οδήγησε σε τραγωδία

Μια ματιά στο κινητό κόστισε τη ζωή τριών νεαρών κοριτσιών, εκ των οποίων και μία βολεϊμπολίστρια της ομάδας του Λυκείου του Bellaire, σε τροχαίο που σημειώθηκε στο Νότιο Τέξας τέσσερις, ενώ άλλη μία φίλη τους νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δάκρυα, θλίψη και αμέτρητα γιατί… “Γιατί ο Χάρος “έστησε καρτέρι” σε μια παρέα κοριτσιών που επέστρεφαν απ’ την ολιγοήμερη εκδρομή τους στο South Padre Islands”;  Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η ματιά που έριξε η 18χρονη οδηγός του οχήματος στο χάρτη «Google Maps» του κινητού της, εξελίχθηκε στιγμιαία σε μια ανείπωτη τραγωδία. Ο έλεγχος του αυτοκινήτου χάθηκε και ακολούθησε η σφοδρότατη σύγκρουση με διερχόμενο αυτοκίνητο.

crash_robinson_jade_texas

Λίγη ώρα αργότερα τα σωστικά συνεργεία που κατέφθασαν στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος, ανέσυραν νεκρές μέσα από το αυτοκίνητο, που έμοιαζε πλέον με μια άμορφη μάζα σιδηρικών, την 18χρονη πρώην μαθήτρια του Bellaire, Μπρίτανι Τζόνσον και την συνομήλική της Μπραιάνα Ρόμπινσον. Η τρίτη επιβάτης, η 17χρονη αδελφή της Μπραιάνα και ακραία στην ομάδα του Bellaire, Τζέιντ Ρόμπινσον (φωτό), έπειτα  από αλλεπάλληλες προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή, εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο της περιοχής Corpus Christi, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η μοναδική επιζήσασα, η 18χρονη οδηγός Σέλμπι Κόλεμαν.

jade_robinson 1

«Έριξε μια ματιά σε ένα χάρτη Google Maps στο κινητό της, στην προσπάθειά της να βεβαιωθεί ότι ακολουθούσε τη σωστή διαδρομή. Αυτό ανάγκασε το όχημα να βγει εκτός πορείας. Είναι φρικτό…» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Τέξας, Νέιθαν Μπράντλει.

Τα τραγικά νέα βύθισαν στο πένθος τις οικογένειες και τα αγαπημένα πρόσωπα των τριών κοριτσιών, που προσπαθούν ακόμη να συνέλθουν από το σοκ.
Τραγική ειρωνεία ότι ήταν για την 17χρονη βολεϊμπολίστρια αυτό ήταν το πρώτο και τελευταίο ταξίδι χωρίς την οικογένειά της.

jade_robinson 2

Εκατοντάδες τα συλλυπητήρια μηνύματα που ανήρτησαν οι φίλοι και συμμαθητές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεταξύ των οποίων και το συγκινητικό  tweet της προπονήτρια της Τζέιντ, Άσλεϊ Χάρις.

“Ως προπονήτρια είμαστε ικανοί να αγγίξουμε ζωές ανθρώπων, αλλά αυτό που οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι αγγίζουν τις δικές μας ζωές με τρόπους που δεν γνωρίζουν.
Η σημερινή ήταν μια από τις πιο σκληρές ημέρες που είχα ποτέ ως προπονήτρια.
Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από αυτά που δεν θέλει κανείς ποτέ να δεχτεί.
Η καρδιά μου γέμισε με θλίψη.
Στέλνω τις σκέψεις και τις προσευχές μου στην οικογένεια της Ρόμπινσον .
Η οικογένεια του Τένεσι…. σε αγαπά και προσεύχεται για σένα
Η Jade θα είναι για πάντα ένα “bulldog” και μέσα στην καρδιά μου”.

Photos: thebuzzmagazines.com/click2houston.com/abc13.com/
twitter

tweet_ashley_harris