Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΣΟΚ! Πέθανε από ανακοπή η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

ΣΟΚ! Πέθανε από ανακοπή η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Η εμβληματική αρχηγός του Παναθηναϊκού Ρούξι Ντουμιτρέσκου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 46 χρόνων, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του παγκόσμιου βόλεϊ.

Την είδηση γνωστοποίησε η ρουμανική ομοσπονδία βόλεϊ με ανάρτηση της στο Facebook ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς.

Γεννημένη στην πόλη Βαλτσέα, ξεκίνησε το βόλεϊ στο Πιτέστι. Ήρθε στην Ελλάδα που λάτρεψε, αγωνίστηκε για τα Βριλήσσια, άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στον Παναθηναϊκό ενώ απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα αγωνιζόμενη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Ζούσε στη Ρουμανία με το μονάκριβο γιο της Φίλιππο, τον οποίο απέκτησε με τον Ολυμπιονίκη του ταε κβο ντο Αλέξανδρο Νικολαΐδη που «έφυγε» από τη ζωή πριν από 2 χρόνια.

Η ίδια ετοίμαζε να έρθει στην Ελλάδα σε λίγες βδομάδες για να δει από κοντά τους φίλους της και τον Παναθηναϊκό. Ταξίδι απραγματοποίητο…

Καλό ταξίδι Ρούξι!

DECESDrum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu! ???O veste groaznică în voleiul feminin românesc! Duminică seara, la doar…Δημοσιεύτηκε από Federatia Romana de Volei στις Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024