ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σοκ στο βόλεϊ – Βρέθηκε απαγχονισμένος στο γήπεδο παράγοντας του ΒΑΟ

penthos-geniko

Σοκ έχει προκαλέσει στην οικογένεια του βόλεϊ η τραγική απώλεια του εφόρου βόλεϊ του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου, Αλέξη Μιχαηλίδη, που το μεσημέρι της Τετάρτης, βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο γήπεδο μπάσκετ του ΒΑΟ, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις έρευνες των αρχών, όλα τα στοιχεία οδηγούν σε αυτοκτονία του 53χρονου παράγοντα, που σε χειρόγραφο σημείωμά του εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, αφήνοντας πίσω του δύο παιδιά.

Η διοίκηση του Βυζαντινού, που όπως και η τοπική κοινωνία βυθίστηκε στο πένθος από την θλιβερή είδηση, ανακοίνωσε πως αναστέλλονται για 3 μέρες  όλες οι δραστηριότητες του σωματείου, ως ένδειξη ελάχιστης τιμής στη μνήμη του εκλιπόντα, που κηδεύτηκε σήμερα στις Σέρρες.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΒΑΟ

Η καρδιά του Β.Α.Ο. σταμάτησε να χτυπά σήμερα το πρωί.

Ο στυλοβάτης του τμήματος volley, η ψυχή ολόκληρου του Συλλόγου, ο δεύτερος πατέρας όλων των παιδιών, δεν είναι πια μαζί μας.

Ολόκληρη η οικογένεια του Β.Α.Ο. συγκλονίζεται από αβάσταχτο πόνο για την τραγική απώλεια του Αλέξη Μιχαηλίδη.

Εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του δηλώνουμε ότι ο Αλέξης θα συνεχίσει να ζει στις καρδιές μας. Ότι η τεράστια και ανιδιοτελής προσφορά του στο Σύλλογο θα αποτελεί φάρο και οδηγό για όσους μένουμε πίσω να υπηρετήσουμε τις αρχές και τις αξίες που με πάθος και συνέπεια υπηρέτησε αδιάλειπτα ο ίδιος, όσο κανείς.

Ως ένδειξη ελάχιστης τιμής στη μνήμη του όλες οι δραστηριότητες του Συλλόγου αναστέλλονται επί τριημέρου.

Σύσσωμη η οικογένεια του Β.Α.Ο. θα αποχαιρετήσει για τελευταία φορά το χαμογελαστό παιδί της , αύριο Πέμπτη 25/06 και ώρα 17.00 στα κοιμητήρια του Σταθμού Αγγίστας Σερρών.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε……

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης με βαθιά θλίψη ενημερώθηκαν για το χαμό του μέλους της Ένωσης Πετοσφαίρισης Θεσσαλονίκης (Ε.ΠΕ.Σ.Θ.) Αλέξη Μιχαηλίδη και εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΕΣΘ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της Ένωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης με βαθιά θλίψη ενημερωθήκαμε για το χαμό του αγαπητού μας συνεργάτη, μέλους του ΔΣ της ΕΠΕΣΘ Αλέξη Μιχαηλίδη.
Όσοι είχαμε την τύχη και την τιμή να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε μαζί του γνωρίζουμε ότι έφυγε ένας ανιδιοτελής εργάτης του αθλητισμού και του βόλει.
Ο χαρακτήρας του, η αγάπη και το ενδιαφέρον του για το άθλημα που όλοι μαζί υπηρετούμε, τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους τους ανθρώπους του βόλει της Θεσσαλονίκης. Ως π. μέλος του ΔΣ και έφορος βόλει του ιστορικού σωματείου του ΒΑΟ, εργάστηκε με αυταπάρνηση για την ανάπτυξη του αθλήματος.
Ως ενεργό μέλος του ΔΣ της ΕΠΕΣΘ προσέφερε χωρίς καμία υστεροβουλία και με αμέριστη αφοσίωση τις υπηρεσίες του για την πρόοδο του αθλήματος στη πόλη.
Για εμάς, τους συνεργάτες του, ήταν ένας τίμιος και ηθικός άνθρωπος, χαμογελαστός και καταδεκτικός.
Η λύπη μας για την απώλειά του είναι πολύ μεγάλη. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και σεβασμού που του πρέπει, το ΔΣ της ΕΠΕΣΘ αποφάσισε :
• Την ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας και την επόμενη να παραμείνουν κλειστά τα γραφεία της Ένωσης.
• Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου.
• Να παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος.
• Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος καθώς και στο ΔΣ του ΒΑΟ.
• Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ και να δημοσιευτεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.
• Να καταθέσει η ΕΠΕΣΘ στη μνήμη του χρηματικό ποσό στο «Χαμόγελο του παιδιού».