ΔΙΕΘΝΗ

Τραυματισμός-σοκ της Χούκερ (video)

Τραυματισμός-σοκ της Χούκερ (video)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Tο εν λόγω βίντεο περιέχει σοκαριστικές σκηνές από τον φρικιαστικό  τραυματισμό της Αμερικανίδας, Χούκερ, που γύρισε τον αστράγαλό της.

Ραντεβού με την ατυχία είχε στο αγώνα του κορεατικού πρωταθλήματος γυναικών μεταξύ της IBK Altos και της KGC Daejeon η Ντέστινι Χούκερ.

Η “ασημένια” Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, Ντέστινι Χούκερ των γηπεδούχων στην προσπάθειά της για μπλοκ, μετά το άλμα της προσγειώθηκε στο πόδι αντιπάλου της, με αποτέλεσμα να γυρίσει ο δεξιός αστράγαλός της και να τραυματιστεί.

Το γήπεδο πάγωσε, ακόμη και ο εκφωνητής του αγώνα σοκαρίστηκε από την τρομερή σκηνή του τραυματισμού και η Τεξανή διαγώνια σφάδαζε για μερικά λεπτά πεσμένη στο τάραφλεξ, καθώς άπαντες έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Όπως ήταν φυσικό τα μηνύματα συμπαράστασης των φίλων της Χούκερ έπεσαν βροχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την Αμερικανίδα άσο να απαντά στο twitter: ” Φίλοι μου, εκτιμώ τα tweets σας! Είμαι καλύτερα… Θα ακολουθήσω θεραπεία τώρα και σχεδιάζω να επιστρέψω σύντομα.  Δόξα τω Θεω δεν έσπασε τίποτα, αλλά υπέστην διάταση συνδέσμων και ένας σκίστηκε στη μέση.  Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα…”

Για την ιστορία πάντως η ομάδα της Χούκερ, έστω και χωρίς την Αμερικανίδα, επιβλήθηκε δύσκολα με 3-2 (25-27, 23-25, 25-12 25-23 15-5) των φιλοξενούμενων και ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από την πρωτοπόρο hi-pass Zenith Korea Expressway.