ΔΙΕΘΝΗ

Σοκαριστικός τραυματισμός της Ταϊσα (φωτ, vid)!

Σοκαριστικός τραυματισμός της Ταϊσα (φωτ, vid)!

Εφιαλτική στιγμή και σοκαριστικός τραυματισμός για την Βραζιλιάνα Ολυμπιονίκη και παίκτρια της τουρκικής Εξατσίμπασι, Ταίσα Νταχέρ Παλέζι στην αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε για το Τσάμπιονς Λιγκ.

thaisa_injury

Στα μέσα του τρίτου σετ, η βραζιλιάνα σταρ πήδηξε στο μπλοκ αλλά…προσγειώθηκε στο πόδι της αντιπάλου της Μάρετ Μπαλκεστέιν με αποτέλεσμα την εξάρθρωση του αστραγάλου της.

Η άτυχη Ταϊσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μετά από τοπική αναισθησία οι γιατροί της επανέφεραν στη θέση του τον αστράγαλο ενώ όπως όλα δείχνουν η χρονιά ολοκληρώθηκε για την διεθνή μπλοκέρ.

Στο αγωνιστικό μέρος, η Εξατσίμπασι πήρε τη νίκη και εξασφάλισε τη συμμετοχή της το Φάιναλ-4 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με σύσσωμη την ομάδα να την αφιερώνει στην συμπαίκτριά τους ενώ έβγαλαν μια φωτογραφία όπου έδειχνα τη φανέλα με το Νο6 της Ταϊσα και αμέσως μετά κατευθύνθηκαν στο νοσοκομείο να της συμπαρασταθούν.

“Είμαστε σοκαρισμένοι. Η εμπειρία του τι συνέβη ήταν θλιβερή. Μετά τον τραυματισμό της Ταϊσα παίξαμε και για αυτήν! Αυτό είναι το δώρο μας  και ελπίζουμε να επιστρέψει υγιής όσο το δυνατό γρηγορότερα”, τόνισε η αρχηγός της τουρικής ομάδας, Νεσλιχάν Γκιουλέρ.

Το βίντεο με τον σοκαριστικό τραυματισμό: