A2

Σωτηρόπουλος, Σάκκουλα στη Θέτιδα

Σωτηρόπουλος, Σάκκουλα στη Θέτιδα

Σε δύο καταξιωμένα πρόσωπα του ελληνικού βόλεϊ, τον Κώστα Σωτηρόπουλο και την Χαρά Σάκκουλα ανέθεσε η διοίκηση της Θέτιδας την ευθύνη να συνεχίσουν το έργο του Χρήστου Παπαθανασίου στο σύλλογο της Βούλας, που δυστυχώς δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει ο αείμνηστος τεχνικός  της ομάδας, αλλά θα ζει για πάντα στις καρδιές μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θέτιδας Βούλας

“Η διοίκηση της ομάδας λαμβάνοντας υπόψη και συνεκτιμώντας πολλούς παράγοντες αποφάσισε να εμπιστευτεί τη συνέχεια του έργου του coach μας σε δύο ανθρώπους, τους οποίους αυτός εκτιμούσε και αγαπούσε ιδιαίτερα. Στον κ. Κώστα Σωτηρόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την γυναικεία ομάδα και στην κ. Χαρά Σάκκουλα, η οποία αναλαμβάνει τις ομάδες των κορασίδων και των νεανίδων.

Ο κ. Σωτηρόπουλος, καθηγητής φυσικής αγωγής και πετοσφαίρισης στο ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος, έχει διατελέσει επί σειρά ετών προπονητής πετοσφαίρισης ανδρικών και γυναικείων ομάδων καθώς ομοσπονδιακός προπονητής εθνικών ομάδων.

Η κ. Χαρά Σάκκουλα υπήρξε επί σειρά ετών μία από τις καλύτερες αθλήτριες στο χώρο του γυναικείου βόλλευ με 215 συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια απασχολείται ως προπονήτρια. Και οι δύο διακρίνονται για το ήθος, την ευγένεια και την εργατικότητά τους. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο αναμφίβολα δύσκολο έργο τους και τους υποσχόμαστε ότι όλοι μας θα τους στηρίξουμε για να συνεχίσουν το έργο και να εκπληρώσουν το όνειρο του coach μας …..

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...