Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σωτηρόπουλος: «Στόχος η παραμονή»

Σωτηρόπουλος: «Στόχος η παραμονή»

Για τους στόχους, την προετοιμασία και το ανανεωμένο ρόστερ της φετινής Θέτιδας, μίλησε ο προπονητής Κώστας Σωτηρόπουλος, στην επίσημη σελίδα του συλλόγου της Βούλας, ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά στα σαλόνια της Α1.

Αρχικά σχολίασε για την προετοιμασία:

«Σε γενικές γραμμές η προετοιμασία μας κύλησε απρόσκοπτα, με κάποιες απουσίες βέβαια καθώς η ομάδα μας στελεχώθηκε πρόσφατα με την έλευση της Έρικα Φαμπιάν, παρόλα αυτά αν εξαιρέσουμε κάποιους μικροτραυματισμούς τους οποίους αντιμετωπίζουμε, θα έλεγε κανείς πως πρέπει μάλλον να είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Από την στιγμή που καταρτίσαμε την ομάδα και φέραμε σε αυτήν επτά καινούριες αθλήτριες γνωρίζαμε ότι ο στόχος μας θα πρέπει να είναι η παραμονή. Δεν είμαστε μακριά από αυτό, καθώς βλέπουμε πως και με βάση την προετοιμασία και το έμψυχο δυναμικό που διαθέτουμε θεωρούμε ότι στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι διότι θα το έχουμε καταφέρει».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...