A2

Σουρή: «Πέρα από κάθε φαντασία»

Σουρή: «Πέρα από κάθε φαντασία»

Με σενάριο ταινίας  επιστημονικής φαντασίας, μοιάζει η φετινή πορεία του Μεσσηνιακού,  Το Καλαματιανό συγκρότημα στο δεύτερο γύρο, με 11/12 νίκες και 46 βαθμούς,  κατόρθωσε να τερματίσει στη δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης του Α2 υποομίλου της  Α2 γυναικών και να κερδίσει με το σπαθί του, τη συμμετοχή  στα πλέι οφ του ομίλου μαζί με τον Πανιώνιο και τους δυο πρωτοπόρους του Α1 υποομίλου(Ηλυσιακό-Θέτιδα).

Για την εκπληκτική πορεία της  «πράσινης θύελλας», αν παραφράσουμε το παρατσούκλι της ποδοσφαιρικής ομάδας, η «αρχιτέκτονας» του συλλόγου που έχει μάλιστα το διπλό ρόλο της αθλήτριας-προπονήτριας, η Γωγώ Σουρή, ανέλυσε στον Volleyplanet πως οι παίκτριες της έφτασαν να πετύχουν αυτό το αγωνιστικό θαύμα, με ένα μικρό μπάτζετ αλλά και με δύο σοβαρές απουσίες (Ρεμούνδου-Φωτεινάκη), οι οποίες αποχώρησαν για διαφόρους λόγους από το ρόστερ του Μεσσηνιακού:

«Είμαι περήφανη για την ομάδα μου κ τις αθλήτριες μου! Πραγματικά αυτό που έγινε ήταν άθλος κ όνειρο για εμάς αφού είμαστε μια επαρχιακή ομάδα που ξεκίνησε χωρίς μεγάλο μπατζετ, με στόχο την παραμονή.

Η  ομάδα μου  τελικά απέδειξε ότι είχε πολύ μεγάλες δυνατότητες και αν και ξεκίνησε με χαμηλά τον πήχη, στην διαδρομή έβγαλε ψυχική δύναμη, ωριμότητα, πίστη κ ικανότητα για να δημιουργήσει αυτό το σπουδαίο σερί που μας έφερε στα πλέι οφ.!

Messiniakos geniki-4567Selfie nikis me souri-6789

Δείξαμε χαρακτήρα, χάσαμε εντός έδρας ένα μόνο ματς (Κόρινθό) που  ταυτόχρονα ήταν και το μοναδικό χαμένο ματς..του δευτέρου γύρου!»

Για το απίθανο σερί του δευτέρου γύρου, ο θρύλος του Μεσσηνιακού βόλεϊ, επεσήμανε:

«Το πρόγραμμα του δευτέρου γύρου είχε περισσότερα εκτός έδρας ματς και  όμως καταφέραμε να μην χάσουμε ούτε ένα αν και είχαμε αυθημερόν μετακίνηση κάθε 2 εβδομάδες!!!

Επίσης  ο Μεσσηνιακός είναι μια ομάδα χωρίς δυνατότητα πολλών φιλικών αγώνων και κατά τη προετοιμασία αλλά και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος ενώ τολμώ να επαναλάβω ότι αυτό που κάναμε ήταν πέρα από τη φαντασία μου και  σίγουρα δεν ήταν τυχαίο.

Messiniakos time aout orkos-23SOYRI messiniakos 6789

Κοιτούσαμε καθε ματς ξεχωριστά και προχωρούσαμε αργά και σταθερά, βήμα βήμα, μέχρι να  φτάσουμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση..Το όνειρο για την ομάδα μας, συνεχίζετε.»

Τέλος για το πρόγραμμα των πλέι οφ και την πρεμιέρα κόντρα στον Πανιώνιο με τον οποίο μονομάχησε η ομάδα της Καλαμάτας, στην κανονική περίοδο του Α2 υποομίλου, η κ. Σουρή, πρόσθεσε:

«Η κλήρωση είναι ικανοποιητική. Σε αυτή τη φάση πλέον δεν μπορούμε να μιλάμε..για εύκολους ή δύσκολους αντιπάλους. Όλες οι ομάδες είναι  καλές και θεωρητικά παίζουμε με μια ομάδα που γνωρίζουμε καλύτερα αλλά  μας γνωρίζει και αυτή..»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...