A2

Σουρή: «Το πάθος του Μεσσηνιακού»

Σουρή: «Το πάθος του Μεσσηνιακού»

Την παράσταση έχει κλέψει η ομάδα του Μεσσηνιακού το τελευταίο μήνα καθώς με ένα φοβερό σερί 8/8 νίκες στον Α2 υποόμιλο της Α2 γυναικών (τελευταία ήττα 3-2 από Κόρινθο στις 20/12), προσπέρασε εντυπωσιακά τα μεγάλα φαβορί για τη δεύτερη θέση Πετρούπολη και Κόρινθο και έφτασε μάλιστα δύο πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο και πλέον είναι μια ανάσα από την είσοδο της στα πλέι οφ ανόδου.

Φυσικά υπεύθυνη για το φετινό «θαύμα» της Καλαματιανής ομάδας, είναι η προπονήτρια-παίκτρια του συλλόγου η Γεωργία (Γωγώ) Σουρή. Ο ζωντανός θρύλος του Μεσσηνιακού βόλεϊ με πλούσια καριέρα στις εθνικές ομάδες (κορασίδες) και μεγάλη διαδρομή στην Α1 με Ηλιούπολη, Βύρωνα, ΖΑΟΝ, Πανελλήνιο, Κτησιφών, Μεσσηνιακό και κόουτς της γυναικείας ομάδας από το 2012-13, μίλησε στον Volleyplanet, για την εκπληκτική πορεία που γράφει η φετινή παρέα του Πελοποννησιακού συλλόγου:

SOYRI messiniakos 6789

«Όπως έχω ξαναδηλώσει η ομάδα ξεκίνησε αρχικά με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Δουλέψαμε πολύ κ ακόμα δουλεύουμε..πήγαμε βήμα βήμα κ παιχνίδι παιχνίδι, καταλάβαμε στην πορεία ότι μπορούσαμε να κάνουμε κ κάτι παραπάνω..

Αν και φάνταζε όνειρο, μπροστά σε αθηναϊκές ομάδες με πληθώρα αθλητριών με καθόλου ταξίδια παρόλα αυτά οι παίχτριες μου υιοθέτησαν κάποια πράγματα που σταδιακά μας βγήκαν στο παιχνίδι μας. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας, πάντα όμως σεμνά και. ταπεινά.

Η ομάδα παίζει πολύ συγκεντρωμένα, δουλεύει σε επαγγελματική νοοτροπία..εννοώντας ότι είναι στο γήπεδο 5 φορές την εβδομάδα..χωρίς αμοιβή..και αγαπαει πολύ αυτό που κάνει!»

Messiniakos agkalia-34567

Επιτυχία των αθλητριών

«Αν κάποιος μου έλεγε στην αρχή της χρονιάς ότι θα είχαμε τέτοια πορεία έλεγε κάποιος θα γελούσα..τελικά όμως..μας βγήκε! Πάντως το αξίζουμε δεν έχουμε κάνει στραβοπάτημα..και το 8/8 οφείλεται στη δουλειά τη πίστη και τη ψυχολογία που αποκτήσαμε. Είναι συνολική επιτυχία όλων των αθλητριών.

Εύχομαι αυτή η ανοδική πορεία..που μας έφερε σε αυτή τη θέση..να προσελκύσει ανθρώπους που αγαπούν κ εκτιμούν το άθλημα μας. Ηδη έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα!

Πολλές φορές οι ομάδες επενδύουν, κάνουν μεταγραφές κ αυτή η πορεία δεν έρχεται. Εμείς χωρίς τέτοιες βλέψεις το καταφέραμε! Θα πω μόνο ας το χαρούμε!κ ευχαριστούμε όλους που το αγκαλιάζουν. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα όμως..έχουμε 4 ματς ακόμα και βλέπουμε.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...