ΑΓΩΝΕΣ

Σοβαρός ο Ολυμπιακός στους «8»

Σοβαρός ο Ολυμπιακός στους «8»

Ανάλυσε το

Ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας άνετα με 3-0 σετ του Πανιωνίου που πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στις νταμπλούχες. 

Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων μεγάλη με τον Πανιώνιο να στέκεται -μετά το πρώτο σετ- αξιοπρεπώς απέναντι στο μεγαθήριο και πρωτοπόρο της Α1 γυναικών Ολυμπιακό. 

Ο Κοβάτσεβιτς ξεκίνησε στην αναμέτρηση τις βασικές αλλά στη συνέχεια έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες προκειμένου η ομάδα του Πειραιά να είναι ετοιμόπολη ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Τάδε έφη…

Μαρία Καλαρά: «Ο Ολυμπιακός σήμερα δεν μας υποτίμησε καθόλου, ήταν σοβαρός από την αρχή κι όσο κι αν θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω δεν μας άφησε. Φάνηκε το πόσο καλή ομάδα και του ευχόμαστε καλή πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις».

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι όπως όλα τα ματς όταν παίζουμε σοβαρά και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα. Χρησιμοποιήσαμε όλες τις αθλήτριες και ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς. Τώρα έχουμε μπροστά μας τους Μακεδόνες Αξιού που θα είναι πιο δύσκολο παιχνίδι από το σημερινό και από το βράδυ του Σαββάτου θα στρέψουμε την προσοχή μας στο Challenge Cup και την αναμέτρηση με την Τσανάκαλε».

Με τη γλώσσα των αριθμών

Η διακύμανση:

1ο σετ: 3-8, 5-16, 8-21, 8-25

2ο σετ: 5-8, 8-16, 10-21, 13-25

3ο σετ: 4-8, 8-16, 12-21, 16-25

Τα σετ: 08-25, 13-25, 16-25
Πανιώνιος (Καλαρά) Μπανίκα Σ., Σιρίνινα, Μπέη, Μπακοδήμου, Γκουντιμένκο. Μουρατίδη, Παπαδάκη-λ / Παγώνη-λ, Κούρδογλου, Φλιάκου, Χόρμη, Φωκιανού.
Ολυμπιακός (Κοβάτσεβιτς) Γιώτα, Λαζάρεβιτς, Λαμπρούση, Μαλασάι, Χριστοδούλου, Χίπε, Κονόμι-λ / Κοκκινάκη-λ, Τσίμα, Τέζα, Μιλιντιγιενιτς, Βλαχάκη, Εμμανουηλιδου