Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σπυριούνης-Γαλιώτος στον Ηρακλή Χαλκίδας

Σπυριούνης-Γαλιώτος στον Ηρακλή Χαλκίδας

Την απόκτηση του 19χρονου ακραίου Κυριάκου Σπυριούνη, αλλά και του 20χρονου πασαδόρου Μάρκου Γαλιώτου ανακοίνωσε ο Ηρακλής Χαλκίδας που επενδύει σε νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές…

Δύο νέους και ταλαντούχους παίκτες απέκτησε ο Ηρακλής Χαλκίδας. Η ομάδα της Εύβοιας έπειτα από συντονισμένες κινήσεις απέκτησε τον Κυριάκο Σπυριούνη και τον Μάρκο Γαλιώτο.

Ο Σπυριούνης που είναι γέννημα θρέμμα του Μίλωνα έπειτα απο αρκετά χρόνια παρουσίας του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης μετακομίζει στην Χαλκίδα και δηλώνει έτοιμος να πάρει την ευκαιρία που του δίνεται για να αποδείξει το ταλέντο του στην μεγάλη κατηγορία.

Ο 19χρονος ακραίος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ηρακλή Χαλκίδας τόνισε “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα κάνω το πρώτο επαγγελματικό μου συμβόλαιο σε μια ομάδα που έχει δείξει τέτοια αποφασιστικότητα και μαχητικότητα για να κατακτήσει τους στόχους της. Θα αγωνιστώ σκληρά για να βοηθήσω τον εαυτό μου και την ομάδα μου να υλοποιήσει τα σχέδιά της και για αυτή τη χρονιά. Στην προσπάθειά αυτή είμαι σίγουρος πως θα έχουμε και τη συμπαράσταση του κόσμου για να αποδείξουμε όλοι μαζί ότι η Χαλκίδα ήρθε για να μείνει στην Α1”

Απο την πλευρά του ο Μάρκος Γαλιώτος αναφερόμενος στην μεταγραφή του δήλωσε “Νέα χρονιά , νέο ξεκίνημα με νέους στόχους και φιλοδοξίες ! Αν έριχνε κανείς μία ματιά στην περσινή προσπάθεια της ομάδας θα έβλεπε μόνο σκληρή δουλειά και αγάπη για το άθλημα μας! Αυτό καλούμαστε και εμείς με την σειρά μας να προσφέρουμε …το 100% της συγκέντρωσής μας και των δυνατοτήτων μας! Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου ο προπονητής της ομάδας κ. Γκολίτσης καθώς και το γενικό επιτελείο και ανυπομονώ να βρεθώ μέσα στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της Χαλκίδας κατάμεστες από αγάπη και δίψα για το άθλημα !!”

Η ανακοίνωση απόκτησης του Κυριάκου Σπυριούνη

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Κυριάκου Σπυριούνη και τον καλωσορίζει στην αθλητική οικογένεια της ομάδας και στην πόλη της Χαλκίδας.

Ο Σπυριούνης βασικό στέλεχος των Εθνικών ομάδων από το 2012 (παίδων – εφήβων) αποκτήθηκε από τον Μίλωνα, αγωνίζεται στην θέση του ακραίου επιθετικού με το Νο 9, είναι γεννημένος την 1-9-1997, έχει ύψος 1.96, καρφώνει από τα 3,58 και μπλοκάρει στα 3,41.

Η ανακοίνωση απόκτησης του Μάρκου Γαλιώτου

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Μάρκο Γαλιώτο και τον καλωσορίζει στην αθλητική οικογένεια της ομάδας και στην πόλη της Χαλκίδας.
Ο Γαλιώτος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, αγωνίζεται στην θέση του Πασαδόρου με το Νο 14, είναι γεννημένος την 23-8-1996 και έχει ύψος 1.96μ.