ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το Σπίτι του βόλεϊ και η Επιτροπή Αθλητών (foto+vd)

Το Σπίτι του βόλεϊ και η Επιτροπή Αθλητών (foto+vd)

Παρουσία του προέδρου της Παγκόσμιος Ομοσπονδίας, Δρ Άρι Γκράσα, αλλά και μεγάλων αστέρων του παγκοσμίου βόλεϊ και beach volley εγκαινιάστηκε στο Σπίτι του Βόλεϊ στο Ρίο η λειτουργία της Επιτροπή Αθλητών της FIVB…

Η Επιτροπή Αθλητών που συστήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία αποτελείται από αθλητές παγκοσμίου φήμης που θα στόχο έχουν να προωθήσουν ακόμη περισσότερο το βόλεϊ σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και να αποτελέσουν μια ισχυρή φωνή των αθλητών με παρουσία τα κέντρα λήψης των αποφάσεων προασπιζόμενοι το καλύτερο δυνατό για τους παίκτες του βόλεϊ και του beach volley.

Πρόεδρος στην Επιτροπή Αθλητών ορίσθηκε να είναι ο Ολυμπιονίκης και 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Τζιλμπέρτο Τζίμπα, ενώ γραμματέας της Επιτροπής θα είναι ο Σέρβος Βλάντιμιρ Γκρμπιτς.

Μέλη της Επιτροπής είναι μια πληθώρα αθλητών όπως ο Γερμανός χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου στο Beach volley Τζούλιους Μπρίνκ, η Αμερικανή θρύλος του beach Volley Κέρι Γουόλς-Τζένινγκς, αλλά και η Κινέζα παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2013 Ξούε Τσεν…

Η Παγκόσμια Ομοσπονδίας στηρίζει απόλυτα το πρόγραμμα της ΔΟΕ για την Αθλητική Καριέρα αλλά και τις προσπάθειες της Επιτροπής Αθλητών που θα αναλάβει από εδώ και στο εξής .

giba-graca

Άρι Γκράσα στις δηλώσεις του κατά τα εγκαίνια του Σπιτιού του Βόλεϊ στο Ρίο παρουσία των αθλητών υπογράμμισε «Θα ήθελα πρώτα να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου προς τα μέλη της Επιτροπής των Αθλητών. Σήμερα γιορτάζουμε ένα σημαντικό ορόσημο για την παγκόσμια οικογένεια του βόλεϊ και αυτό είναι ένα προνόμιο για μένα να υποδέχομαι επισήμως αυτή την εξαιρετική ομάδα των αθλητών που απαρτίζουν Επιτροπής μας” και συμπλήρωσε “Οι αθλητές είναι τα αστέρια του αθλητισμού μας και η εμπειρία τους πάντα διασφαλίζει το ότι η Επιτροπή θα βρίσκεται στο επίκεντρο της κάθε εκδήλωσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Έχουμε δεσμευθεί 100% για τη δημιουργία μιας “πλατφόρμας” για να ακουστεί η φωνή τους και να τους ενθαρρύνουμε να αναλάβουν ενεργό ρόλο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Καθώς κοιτάζουμε να κάνουμε το βόλεϊ κορυφαίο άθλημα στην οικογενειακή ψυχαγωγία, οι αθλητές είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές για να μεταφέρω τις βασικές μας αξίες σε όλο τον κόσμο”.
dantebidias-valeskinha dos santos

Απο εκεί και μετά το παρόν στο Σπίτι του Βόλεϊ έδωσαν μεγάλες προσωπικότητες του αθλήματος όπως ο γνωστός μας απο το πέρασμά του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, Αμαράλ Ντάντε, οι πρώην διεθνείς Βραζιλιάνες, Regiane Bidias και Valeska ‘Valeskinha’ dos Santos Menezes, αλλά και ο Ολλανδός Πίτερ Μπλανζέ…

Η εκδήλωση καλύφθηκε από πολλά ΜΜΕ της Βραζιλίας και όχι μόνο, ενώ κατά την έλευσή τους οι αθλητές -μέλη της Επιτροπής φρόντισαν να φέρουν και ορισμένα προσωπικά τους πράγματα (μπάλες, πίνακες, αναμνηστικά) προκειμένου να τα δωρίσουν σε μικρά παιδιά στο πλαίσιο της διάδοσης του αθλήματος.

FOTO

giba-rio  epitroph athliton-fivb epitroph-fivb blange

VIDEO