ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σπουδαία πρόκριση για τον Μυγδονιακό

Σπουδαία πρόκριση για τον Μυγδονιακό

Μυγδονιακός και Πειραματικό μετά την είσοδό τους στους ημιτελικούς του κυπέλλου ΕΠΕΣΘ, μονομάχησαν και για το κύπελλο Ελλάδας, όπου οι γηπεδούχες νίκησαν με 3—1 (25-12, 17-25, 25-23, 25-17) στο Κονταξοπούλειο Ωραιοκάστρου και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο αγώνας ήταν πολύ ποιοτικός, και θύμισε παιχνίδια υψηλότερης κατηγορίας από την Β΄ εθνική που ανήκουν οι δυο ομάδες. Τα κορίτσια του Μυγδονιακού με πάθος, αποφασιστικότητα και σωστή τακτική που εφάρμοσε η Αντζι Τρύψια φάνηκε ότι ήθελανπιο πολύ την νίκη.

Ξεχώρισαν η Ελένη Μποσταντζόγλου και η Χριστίνα Πρόνινα που ξεκίνησε τον αγώνα με 9 άσους και με πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση,η 16χρονη κεντρική Θέη Καραγιάννη, η λίμπερο Μαρτίνα Ξανθοπούλου που έβγαλε πολυ μεγάλα ποσοστά υποδοχής.

Αποκάλυψη η 13χρονη πασαδόρο Δήμητρα Καραντάκη που έπαιξε όλο τον αγώνα,λόγω κωλύματος της βασικής πασαδόρου, και μάλιστα πάρα πολύ καλά.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη (αρχηγός), Μποσταντζόγλου Ελένη, Πρόνινα Χριστίνα, Χατζίκου Βίκυ, Καραγιάννη Θέη ,Καραντάκη Δήμητρα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (L), Λάκη Μαρία(L), Βεργή Γωγώ, Πατέλη Λίτσα, Λάκη Ειρήνη, Φούρα Ξανθή, Ευφραιμίδου Εβελίνα.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ : (Μπελουμπέκωβ Α.) Βουτσά Όλγα (αρχηγός), Κολοκοτρώνη Τάνια, Γιαννώτα Νάντια, Κομφορίδου Χρύσα,Παρασκευοπούλου Χρύσα, Τζοβένου Σοφία, Γαλλίκα Σοφία, Μπουρνή Ρούλα (L), Τζαμουράνη Χ.(L), Παρλόγλου Ελισάβετ, Παππά Κ., Αντωνίου Στεργιανή.